Αγόραζε ναρκωτικά από φαρμακείο με πλαστές συνταγές

 Αγόραζε ναρκωτικά από φαρμακείο με πλαστές συνταγές

Με πλαστογραφημένες συνταγές κατάφερνε να αγοράζει ναρκωτικά χάπια 34χρονος από φαρμακείο των Χανίων, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφία, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και για το αδίκημα της κλοπής.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι ο 34χρονος χρησιμοποιούσε τις πλαστογραφημένες ιατρικές συνταγές προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά φάρμακα για τον ίδιο αλλά και για μία γυναίκα.

Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο είχε προμηθευτεί συνολικά 13 κουτιά ναρκωτικών δισκίων. Οι συγκεκριμένες ιατρικές συνταγές είχαν αφαιρεθεί σε άγνωστο χρόνο από ιατρείο, στην πόλη των Χανίων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συμπληρωμένες ιατρικές συνταγές αμφιβόλου γνησιότητας, παραποιημένη σφραγίδα, η οποία κατά την αποτύπωσή της εμφάνιζε στοιχεία γιατρού, 10 δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και ένα ξιφίδιο συνολικού μήκους 57 εκατοστών.

 

Διαβάστε επίσης

 

 Αμφιλοχία-18χρονη μήνυσε 57χρονο για βιασμό

Αυστραλία-Αστυνομικοί σκότωσαν 18χρονο, που μαχαίρωσε μέλη της αντιτρομοκρατικής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ