Άγιος Στέφανος: «Αν δεν έβγαινα να φωνάξω, το παιδί θα το είχαν τελειώσει» λέει αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού του 16χρονου

Συγκλονίζει η περιγραφή μίας κατοίκου του Αγίου Στεφάνου για το νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους. Το μεσημέρι της Δευτέρας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πέντε άτομα, ηλικίας 14 και 15 ετών, επιτέθηκαν σε έναν 16χρονο και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με γροθιές, ενώ χρησιμοποίησαν κι ένα ξύλινο αντικείμενο. Μάλιστα, βιντεοσκοπούσαν την βάρβαρη πράξη τους.

Άγιος Στέφανος: Πέντε ανήλικοι τραυμάτισαν 16χρονο στο κεφάλι μέρα μεσημέρι – Τραβούσαν σε βίντεο την επίθεση

Μία κάτοικος της περιοχής υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού του 16χρονου. «Το είχαν κάτω το παιδί. Έβγαλαν από το μπουφάν ένα ξύλο και το χτυπούσαν στο μάτι, το πρόσωπο, τα χέρια… αίματα. Με το που βγαίνω και βλέπω το παιδί να φωνάζει όσο μπορεί, βάζω τις φωνές: “ντροπή σας, αλήτες”. Αυτοί τραβούσαν και βίντεο».

Οι φωνές της γυναίκας δεν πτόησαν τους πέντε ανηλίκους, οι οποίοι χτυπούσαν τον 16χρονο με ξύλινο ρόπαλο.

«Τον είχαν χτυπήσει στο μάτι, έτρεχε αίμα. Το πήρα του έβαλα ιώδιο, πάγο… Αν δεν έβγαινα να μαζέψω το παιδί και να φωνάξω, το παιδί θα το είχαν τελειώσει εκεί», τονίζει η αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού.

Η άγρια επίθεση φαίνεται πως έγινε για ασήμαντο λόγο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον έναν εκ των δραστών, έναν 15χρονο. Ο ανήλικος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας. Επίσης, συνελήφθησαν οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος τεσσάρων ακόμη ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση. Τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του 15χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ