Πάτρα: «Δώρα ζωής» από τον 22χρονο ποδοσφαιριστή – Η καρδιά του θα χτυπά σε 36χρονο

«Δώρα ζωής» σε λήπτες από όλη την Ελλάδα δίνει, μετά την γενναία απόφαση των γονέων του για δωρεά των οργάνων του, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο και το βράδυ της Τρίτης διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρός.

Πάτρα: Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής – Δωρίζουν τα όργανά του

Ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γονείς του 22χρονου, αφού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς, έδειξαν μεγαλείο ψυχής και πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους. Δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, όμως εξέφρασαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που πάλεψαν για να σώσουν το παιδί τους.

Σε 36χρονο η καρδιά του

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, η καρδιά του 22χρονου μεταφέρεται στο Ωνάσειο όπου θα μεταμοσχευθεί σε 36χρονο. Η καρδιά του χτυπά με ειδικό μηχάνημα λειτουργίας.

Πάτρα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

Το ήπαρ θα λάβει ασθενής στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι νεφροί του αναμένεται να μεταφερθούν στο Λαϊκό, ενώ οι κερατοειδείς χιτώνες στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ