Άγιος Παντελεήμονας – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 32χρονης: Μου έλεγε εσύ θα είσαι γυναίκα μου ή αλλιώς θα σε σκοτώσω

Η είδηση της σύλληψης ενός 35χρονου για αρπαγή και βιασμό μίας 32χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα, έκρυβε μία εφιαλτική αποκάλυψη. Ο ίδιος άντρας, πέρυσι την Πρωτοχρονιά, την είχε απαγάγει και ξυλοκοπήσει άγρια, φτάνοντας στο σημείο να βιντεοσκοπεί τις φρικιαστικές πράξεις του και να τις μεταδίδει ζωντανά στα social media.

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος είχε κακοποιήσει την 32χρονη και πριν από έναν χρόνο – Είχε μεταδώσει live τον άγριο ξυλοδαρμό

Στο βίντεο ο 34χρονος φαίνεται καθαρά να την χτυπάει ασταμάτητα με τις γροθιές του και να την αρπάζει από τα μαλλιά. Όπως προκύπτει, η φυλάκιση του για μερικούς μήνες δεν ήταν αρκετή, για να μην επαναλάβει την κακοποίηση.

Η 32χρονη αποκάλυψε στην ΕΡΤ ότι κατά την αρπαγή της -για δεύτερη φορά- την περασμένη Παρασκευή ο 35χρονος της έλεγε ότι όσο καιρό ήταν στη φυλακή ήξερε όλες τις κινήσεις της: «Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, εγώ έχω ορκιστεί ότι εσύ θα είσαι γυναίκα μου ή αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε στείλω πακέτο στη Βουλγαρία ή θα γίνεις γυναίκα μου κανονικά και θα είσαι μαζί μου ή αλλιώς θα σκοτώσω και εσένα και εμένα για να μην σε έχει κανένας άλλος», αποκάλυψε.

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 35χρονος για αρπαγή και βιασμό 32χρονης – Την κρατούσε «φυλακισμένη» και την απειλούσε

Ο 35χρονος δράστης που την Πρωτοχρονιά του 2022 είχε μεταβεί στην κατοικία της ίδιας γυναίκας, στο Γαλάτσι, και, αφού την χτύπησε, την εξανάγκασε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Τότε, ο δράστης μετέδιδε live στα social media τον άγριο ξυλοδαρμό της άτυχης γυναίκας, απειλώντας να ανατινάξει ολόκληρη την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Είχε συλληφθεί έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού, που προκαλεί αποτροπιασμό, είχε μεταδώσει η ΕΡΤ. Στις εικόνες καταγραφόταν ο δράστης να χτυπά την άτυχη γυναίκα με γροθιές και να την αρπάζει από τα μαλλιά. «Εγώ είμαι ο άνδρας», ακούγεται να λέει.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, είχε δηλώσει τότε ότι φοβάται για τη ζωή της, σε περίπτωση που ο δράστης δεν προφυλακιζόταν. «Ανησυχεί πάρα πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Αν δεν προφυλακιστεί ο θύτης, ανησυχεί πολύ για τη ζωή της. Αν δεν αποδώσει η ελληνική Δικαιοσύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση την προσωρινή κράτηση, ανησυχώ κι εγώ πολύ για το κατά πόσο θα καταφέρει αυτή η γυναίκα να επιβιώσει», είχε τονίσει σε δηλώσεις του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ