Άγιος Παντελεήμονας: «Με κρατούσε όμηρο ακόμα και όταν ήταν στη φυλακή» – Ο εφιάλτης της 32χρονης

«Ζούσα μια κόλαση… Με υποχρέωνε, με απειλές για τα παιδιά μου, να τον επισκέπτομαι ακόμα και στη φυλακή για να του πηγαίνω φαγητό και τσιγάρα». Με αυτά τα λόγια, η 32χρονη από τη Βουλγαρία περιέγραψε στην Αστυνομία ένα μικρό μέρος του εφιάλτη που ζούσε όλο αυτό το διάστημα στα χέρια του 35χρονου Αιγύπτιου πρώην συντρόφου της.

Άγιος Παντελεήμονας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος μετά την απολογία του

Του ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Την περασμένη Δευτέρα, η 32χρονη βίωσε ξανά τη φρίκη και τον τρόμο, καθώς ο πρώην σύντροφός της την απήγαγε και την κρατούσε επί τρεις ημέρες φυλακισμένη στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει η περιγραφή της 32χρονης – «Με απειλούσε πως ή θα είμαι γυναίκα του ή θα με σκοτώσει»

Η γυναίκα κατάφερε να αποδράσει και να ενημερώσει την Αστυνομία για την κόλαση στην οποία την υπέβαλε ο πρώην σύντροφός της, με αποτέλεσμα την εκ νέου σύλληψη του 35χρονου από την Αίγυπτο, αλλά και την προφυλάκισή του. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη αλλά και προβληματισμό στις Αρχές, καθώς τον Δεκέμβριο του 2021 ο 35χρονος είχε συλληφθεί για πρώτη φορά, καθώς κακοποιούσε, χτυπούσε και απειλούσε να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα. Παρά την εγκληματική του συμπεριφορά, ο δράστης είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τον περασμένο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα βέβαια να κάνει πάλι κακό στη 32χρονη.

«Θα τους έκανε κακό»

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος είχε κακοποιήσει την 32χρονη και πριν από έναν χρόνο – Είχε μεταδώσει live τον άγριο ξυλοδαρμό

Όπως αποκαλύπτει η Realnews, ο 35χρονος, ακόμα και όταν ήταν στη φυλακή, υποχρέωνε τη 32χρονη, απειλώντας τη ζωή των παιδιών της, να τον επισκέπτεται στη φυλακή, προκειμένου να του παρέχει -με δικά της έξοδα- τσιγάρα, φαγητό και ρούχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη ανέφερε στην κατάθεσή της: «Μου έλεγε πως έχει ανθρώπους παντού και θα βρει τα παιδιά μου στη Βουλγαρία και θα τα σφάξει, θα τους κάνει κακό».

Τελικά, μόλις δύο μήνες πριν από την αποφυλάκιση του 35χρονου, η νεαρή γυναίκα άλλαξε σπίτι και έφυγε από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα χωρίς να πει σε κανέναν από τους κοινούς τους γνωστούς πού θα πάει. Είχε ήδη βρει ένα μικρό διαμέρισμα στο Γαλάτσι, όπου και εγκαταστάθηκε.

Την περασμένη εβδομάδα -και ενώ είχε βγει από το διαμέρισμά της για ψώνια- κάθισε σε ένα παγκάκι μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά, ένιωσε ένα χέρι στον λαιμό της και είδε έντρομη το πρόσωπο του πρώην συντρόφου της. Ο 35χρονος τράβηξε τη γυναίκα από το παγκάκι και την οδήγησε μέσα από στενά -για να μην τους καταγράψουν κάμερες, όπως της είπε- στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Εκεί την κλείδωσε και ένας νέος κύκλος μαρτυρίου ξεκίνησε για τη 32χρονη. «Αυτή τη φορά δεν θα φας ξύλο… Θες δεν θες, θα με παντρευτείς», της έλεγε, σύμφωνα με την κατάθεσή της.

Επί τρεις ημέρες ο αδίστακτος 35χρονος βίαζε την άτυχη γυναίκα και μάλιστα κατέγραφε τις πράξεις του προκειμένου να τις κοινοποιήσει σε φίλους του στην Αίγυπτο, αλλά και στους συγγενείς της 32χρονης ώστε να τους εξαναγκάσει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τον γάμο.

Σύμφωνα με το θύμα, ο δράστης ήθελε να παντρευτεί γυναίκα που έχει βουλγαρική υπηκοότητα, προκειμένου να αποκτήσει και ο ίδιος το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα στην Ευρώπη, καθώς η Βουλγαρία ανήκει στις χώρες Σένγκεν.

Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να πάρει τα κλειδιά ένα πρωί που έλειπε από το διαμέρισμα ο βιαστής της, να ξεκλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος-φυλακή και να αποδράσει, πηγαίνοντας κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο 35χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις ίδιες, κακουργηματικού χαρακτήρα, κατηγορίες, όπως και κατά την πρώτη σύλληψή του πριν από την Πρωτοχρονιά του 2021.

Το βίντεο της φρίκης

Ο εφιάλτης για τη 32χρονη από τη Βουλγαρία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο πρώην σύντροφός της την κλείδωσε στο διαμέρισμά του και άρχισε να τη χτυπά, ενώ παράλληλα κατέγραφε τις εφιαλτικές στιγμές με το κινητό του και μάλιστα σε live μετάδοση, κατηγορώντας την έντρομη γυναίκα ότι είχε πάει με άλλον άνδρα και θα το μετανιώσει. Μάλιστα, είχε δίπλα του μια φιάλη υγραερίου την οποία είχε συνδέσει με έναν σωλήνα και την ανοιγόκλεινε απειλώντας πως θα τινάξει στον αέρα την ίδια και ολόκληρη την πολυκατοικία. Τότε, χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση της ΕΚΑΜ για την απελευθέρωση της 32χρονης, αφού πρώτα είχε εκκενωθεί η πολυκατοικία υπό τον φόβο ο 35χρονος να πραγματοποιήσει την απειλή του και να πυροδοτήσει τη φιάλη υγραερίου. Παρά το γεγονός πως είχε προφυλακιστεί με βαρύτατες κατηγορίες, αποφυλακίστηκε μετά από μόλις 10 μήνες…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ