Άγιος Παντελεήμων: Δραματική η καθημερινότητα των 3 παιδιών – Τι λέει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας

Οι συνθήκες διαβίωσης για τα τρία παιδιά ηλικίας 2,3 και 6 ετών στο διαμέρισμα –τρώγλη στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν άθλιες. Ζούσαν ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια.

«Φωνές και κλάματα». Αυτή ήταν η καθημερινότητα των τριών παιδιών, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ1 ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, καταγγέλλοντας την παραμέληση των παιδιών.

«Χτυπούσαμε την πόρτα να δούμε τι συμβαίνει. Δεν άνοιγε σε κανέναν και το μόνο που άκουγες στην επιμονή σου να μιλήσεις μαζί της ήταν “φύγε, φύγε”. Είχαμε κάνει πολλές προσπάθειες να βοηθήσουμε τα παιδιά, αλλά δεν φτάναμε στο τέλος. Την Τρίτη, με τη βοήθεια της Εκκλησίας, ήρθαμε αντιμέτωποι με το πρόβλημα, το οποίο δεν φανταζόταν κανείς ότι υπήρχε σε τέτοια έκταση. Δεν το αφήσαμε έτσι. Το κυνηγήσαμε», ανέφερε ο διαχειριστής.

Ο ίδιος είπε ότι επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγο της 30χρονης και τον δικηγόρο του.

Άγιος Παντελεήμων- διαχειριστής

«Ενωθήκαμε και καταφέραμε αυτό που έγινε. Κανείς δεν φανταζόταν ότι τα παιδιά ζούσαν σε τέτοιες συνθήκες. Ο άνθρωπος ήταν βίαιος. Κυκλοφορούσε μόνο νύχτα. Κρυβόταν μέσα στην πολυκατοικία. Παρουσιαζόταν ως κουμπάρος», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα εξανάγκαζε τα παιδιά σε επαιτεία ενώ η παραμέληση τους ήταν εμφανής.

Τα παιδιά, μετά την καταγγελία του πατέρα, βρίσκονται πια στο νοσοκομείο ενώ αναμένεται να αποφασίσει την τύχη τους ο Εισαγγελέας ανηλίκων.

Άγιος Παντελεήμων

«Υπήρχαν κατσαρίδες στο σπίτι ενώ το μπαλκόνι μύριζε γιατί έβγαζε όλες της βρωμιές εκεί. Πέταγε σκουπίδια στο δρόμο. Της είχα ζητήσει να σταματήσει να το κάνει αυτό αλλά η απάντηση ήταν ότι με έβριζε», περιέγραψε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της μητέρας και του συντρόφου της για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες εξέθεταν τα παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ