Γλυκά Νερά: “Δεν υπήρχε προσχεδιασμός” λέει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μετά την διακοπή της δίκης για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, δήλωσε ότι ο πελάτης του αποδέχεται την πράξη του αλλά υποστήριξε ότι δεν υπήρχε προσχεδιασμός.

της Άννας Κανδύλη

“Ο κατηγορούμενος αποδέχεται την πράξη του αλλά η θέση του είναι πως αυτή τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής. Δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπήρχε προμελέτη . Βρισκόταν σε διέγερση ψυχολογική” τόνισε ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης.

Δήλωσε «έγγαμος και χήρος»

Ο κατηγορούμενος εισήλθε λίγο μετά τις εννέα το πρωί στο δικαστήριο. Δίνοντας τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος» και άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή.

«Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για τον θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα 4 ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες. Αυτή τη στιγμή η δίκη έχει διακοπεί προκειμένου να βρεθεί ημερομηνία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ