Δήμητρα Γαλάνη: “Δεν καβάλησα το καλάμι” – Γιατί δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό

Tην Δήμητρα Γαλάνη υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω» o Νίκος Χατζηνικολάου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις πρώτες της επιτυχίες και αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που ποτέ “δεν καβάλησε το καλάμι”. «Δεν αισθάνθηκα ότι καβαλάω το καλάμι ποτέ. Αισθανόμουν όμως ότι μπορώ να κάνω τα πάντα» ανέφερε.

«Παρόλο που κάτι παθαίνεις, κλονίζεσαι, νέος άνθρωπος είσαι. Η αγωγή μου δεν μου επέτρεψε να “καβαλήσω το καλάμι”. Το σπίτι. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Και οι φίλοι μου. Οι φίλοι μου που επέλεγα και οι άνθρωποι που ήταν για μένα οδηγοί στη ζωή μου, ήταν άνθρωποι εκτός αυτής της δουλειάς. Εκτός αυτής της λογικής» συμπλήρωσε η Δήμητρα Γαλάνη.

«Με προσγείωνε το περιβάλλον μου, το οποίο επέλεγα εγώ να είναι αυτό το περιβάλλον. Έξω από το σταριλίκι» τόνισε η Δήμητρα Γαλάνη.

Δήμητρα Γαλάνη: Γιατί δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό

Η Δήμητρα Γαλάνη εξομολογήθηκε τους λόγους που δεν επεδίωξε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. «Αν και είχα άνεση με τις γλώσσες, το τραγούδι είναι δεσμευμένο με τη μητρική σου γλώσσα. Όσο καλά και να τραγουδήσεις σε μία ξένη γλώσσα, αυτό που θα πεις στα ελληνικά έχει άλλο βάρος» ανέφερε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ