Άγιος Δημήτριος: Εφιαλτική νύχτα με πυροβολισμούς και απαγωγή ενός άνδρα – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Εντύπωση προκαλούν τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/08) στον Άγιο Δημήτριο, με την ΕΛΑΣ να εξετάζει εάν συνδέονται μεταξύ τους.

Πυροβολισμοί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου

Συγκεκριμένα, στις 02:30 «έπεσαν» πυροβολισμοί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα, άγνωστοι «μπούκαραν» σε σπίτι ζευγαριού και απήγαγαν τον άνδρα. Η αστυνομία εξετάζει εάν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο συμβάντων, καθώς την στιγμή που βρισκόταν η γυναίκα του για κατάθεση για την αρπαγή του συζύγου της, έλαβε χώρα το περιστατικό με τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ρομά.

Μέχρι στιγμής, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 7 προσαγωγές. Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ένα μηχανάκι να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, με τρεις επιβαίνοντες.

Το δίκυκλο φτάνοντας μπροστά από το Τμήμα, μείωσε για λίγο ταχύτητα, με τον τρίτο εκ των επιβατών να πυροβολεί στον αέρα και στη συνέχεια ανέπτυξε και πάλι ταχύτητα, συνεχίζοντας να κινείται αντίθετα στην ίδια οδό, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για αναζητήσεις. Στο σημείο του συμβάντος ανευρέθηκαν τέσσερις κάλυκες και ένα φυσίγγιο κρότου, τα οποία αφού φωτογραφήθηκαν από το αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Ε. περισυλλέγησαν, κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ