Πυροβολισμοί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου

Πυροβολισμοί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μία ομάδα κουκουλοφόρων πέρασε με μηχανάκι έξω από το Α.Τ. και ένας πυροβόλησε στον αέρα, ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 7 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, με τους αστυνομικούς να μην ανταποδίδουν στους πυροβολισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ένα δίκυκλο παπάκι να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, με τρεις επιβαίνοντες.

Το δίκυκλο φτάνοντας μπροστά από το Τμήμα, μείωσε για λίγο ταχύτητα, με τον τρίτο εκ των επιβατών να πυροβολεί στον αέρα και στη συνέχεια ανέπτυξε και πάλι ταχύτητα, συνεχίζοντας να κινείται αντίθετα στην ίδια οδό, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για αναζητήσεις. Στο σημείο του συμβάντος ανευρέθηκαν τέσσερις κάλυκες και ένα φυσίγγιο κρότου, τα οποία αφού φωτογραφήθηκαν από το αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Ε. περισυλλέγησαν, κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση.

Προανάκριση για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται από το Τ.Α. Αγίου Δημητρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ