Αγία Βαρβάρα: Ξεσπά η σύζυγος του 39χρονου θύματος – «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου είναι εκείνοι που ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου»

«Οι δολοφόνοι του άνδρα μου ήταν δύο και είναι εκείνοι που ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, ξεσπά η σύζυγος του 39χρονου από την Αγία Βαρβάρα που δολοφονήθηκε από τον 69χρονο πεθερό του.

«Σήμερα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άνδρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται “γονείς μου”» είπε στο Mega. Η ίδια αναφέρει πως οι γονείς της μετά το ειδεχθέστατο έγκλημα επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά.

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά αμαυρώνοντας τη μνήμη του! Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό! Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας», είπε η σύζυγος του 39χρονου. «Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα γιατί! Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει! Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν «μπαμπά» και παραπονιούνται και κλαίνε λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη».

Σήμερα κατέθεσε η σύζυγος, η 20χρονη κόρη και η νύφη του θύματος ζητώντας να δικαιωθεί ο άνθρωπος τους που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ