Αυτός είναι ο 50χρονος που βιντεοσκοπούσε ανήλικες – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, πορνογραφίας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων, μαστροπείας ανηλίκου με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας με υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, καθώς και ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον ΧΑΛΚΟ Κωνσταντίνο του Ιωάννη που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του 50χρονου παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail [email protected].

Σύμφωνα την ΕΛ.ΑΣ. ο 50χρονος είχε επανειλημμένες συναντήσεις σε διάφορους χώρους με ανήλικη και την προέτρεπε να προβεί σε ασελγείς πράξεις με άλλη ανήλικη, στις οποίες μερικές φορές συμμετείχε και ο ίδιος.

Στη συνέχεια φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τις ανήλικες ενώ μοίραζε τις καταγραφές αυτές και σε άλλους χρήστες του διαδικτύου, μέσω ιστοσελίδας και Live Streaming.

Διαβάστε επίσης.

Γονείς κατηγορούνται για το θάνατο του παιδιού τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ