Αυτοκίνητο κρεμάστηκε στον αέρα σε γεφύρι στη Δημητσάνα – Σώθηκαν οι δύο επιβαίνοντες

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (05/11), απογευματινές ώρες, στη Γορτυνία όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε να κρέμεται σε ένα γεφύρι.

Με το όχημα να είναι στον αέρα, η ζώνη ασφαλείας έσωσε τις ζωές του οδηγού και ενός ακόμη ατόμου που επέβαινε στο αυτοκίνητο και έτσι δεν έπεσαν στο κενό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr όλα δείχνουν ότι το ατύχημα προκλήθηκε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ενώ κατάφεραν να απομακρύνουν και το όχημα από το σημείο, πριν πέσει στον γκρεμό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ανάρτησε και τις φωτογραφίες από το σημείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, με την γλίτσα που υπάρχει πάντα σ αυτό το σημείο, λόγω της υγρασίας που ποτέ δεν στεγνώνει και της μπάρας που λείπει. Ευτυχώς τα παιδιά είχαν άγιο σήμερα. (Είναι το γεφύρι μετά την Καρκαλού προς Δημητσάνα)».

Άλλη αυτόπτης μάρτυρας έγραψε τα εξής: «Ήμουν και εγώ σήμερα εκεί σ’ αυτό το σημείο που έγινε το συμβάν, ήταν τρομερό. Στεκόταν στο γκρεμό. Μπράβο στο κόσμο που βοήθησε, που δέσανε με ιμάντες το αμάξι να το κρατούσαν μέχρι να έρθει η βοήθεια, που δίναμε κουράγιο στους ανθρώπους που ήταν μέσα γιατί είχαν φοβηθεί. Τι να πω, ήμουν νια και γέρασα μ’ αυτό το γεφύρι. Περνούσα με τον πατέρα μου και μου λέγε άντε το φτιάξουν να το φέρουν σε μια ευθεία αλλά δυστυχώς τίποτα. Ο Αη Γιώργης που είναι εκεί έχει βοηθήσει να μην χαθούν άνθρωποι. Ελπίζουμε να γίνει κάτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ