Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: «Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης» απαντά ο Μπέος μετά τις καταγγελίες για τραμπουκισμούς

Την δική του απάντηση μέσω ανακοίνωσης έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Νίκου Παπαπέτρου και ενός φίλου του. Το επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε σε καφετέρια στον Βόλο, με τον νυν δήμαρχο να κάνει λόγο για συκοφαντίες ενώ ζητά να σταματήσει η «βρόμικη πρακτική της κατασκευής κατηγοριών» εναντίον του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης και συκοφαντιών, με κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία, από τα περιθωριακά μέσα που ο συνδυασμός Παπαπέτρου χρησιμοποιεί για να στήνει προβοκάτσιες σε βάρος μας. Τελευταίο κρούσμα η «πληροφορία» περί δήθεν επίθεσης και απειλών σε ένα υποψήφιο του συνδυασμού του, με τον οποίο για πολλούς λόγους κανένας από την αυτοδιοικητική μας παράταξη δεν είχε και δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση.

Γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, γνωστός και για την παρουσία του στις πόρτες νυχτερινών μαγαζιών, προφανώς ελέγχεται για την αξιοπιστία του, αλλά δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα των όσων καταγγέλλει. Αν, όμως πραγματικά, θέλει να βρεθούν οι δράστες ας τους αναζητήσουν στους κύκλους που κινείται. Αλλωστε ο συνδυασμός που ανήκει έχει αρκετούς δικηγόρους, που αυτοχαρακτηρίζονται σαν κορυφαίοι, ο δε επικεφαλής τους έχει μακρά πείρα με το να αναλαμβάνει υποθέσεις ατόμων με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Και ας σταματήσουν επιτέλους αυτή τη βρόμικη και αήθη πρακτική της κατασκευής κατηγοριών, επιχειρώντας να παραπλανήσουν και να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ