Αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ύστερα από ένδειξη για φωτιά

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω ένδειξης για πιθανότητα φωτιάς σε αεροσκάφος της Olympic Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Πάρος. Το αεροσκάφος επέστρεψε και προσγειώθηκε με ασφάλεια, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δεν χρειάστηκε να προβούν σε ενέργειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ύστερα από ένδειξη για πιθανότητα φωτιάς σε αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Πάρος.
  • Το αεροσκάφος της Olympic Air επέστρεψε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με βάση το πρωτόκολλο και προσγειώθηκε με ασφάλεια.
  • Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προχώρησαν σε έλεγχο στο σημείο, αλλά δεν χρειάστηκε να προβούν σε καμία ενέργεια, καθώς δεν υπήρχε φωτιά.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ύστερα από ένδειξη για πιθανότητα φωτιάς σε αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Πάρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος της Olympic Air επέστρεψε με βάση το πρωτόκολλο, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που κλήθηκαν στο σημείο, προχώρησαν σε έλεγχο, αλλά δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.