Αχιλλέας Μπέος: «Έκρηξη» με πυρά κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη – «Φώναξε αυτόν τον φλώρο να βοηθήσει»

«Εξερράγη» ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με αφορμή την κακοκαιρία Elias και τις καταστροφές που έχει προκαλέσει στην περιοχή. Από τα «πυρά» του Μπέου δεν γλίτωσε και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με τον οποίο είχε ξεσπάσει κόντρα στην προηγούμενη κακοκαιρία, Daniel.

Κακοκαιρία Elias – Μπέος: Χωρίς ρεύμα το 80% του Βόλου, κινδύνευσαν ζωές – Ακόμη κι εγώ εγκλωβίστηκα

Ο δήμαρχος Βόλου μιλώντας στο «Πρωινό», στον ΑΝΤ1 είπε ότι «είμαστε όλοι έξω, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας με ό, τι δυνάμεις έχουμε. Γι’ αυτό και την άλλη φορά που μου την έφερες, να σου πω να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε! Που εμείς είμαστε 20 ώρες στον δρόμο… Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον».

Διευκρίνισε δε, ότι «δεν είναι βρισιά η λέξη φλώρος. Άντε τώρα… Πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός!».

Κακοκαιρία Elias: Ολονύχτια μάχη Πεζοναυτών και Κομάντο στον Βόλο – Δείτε φωτογραφίες

Η κόντρα με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Κατά την κακοκαιρία Daniel σε συναυλία του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είχε δηλώσει ότι «έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη, τον ρημαγμένο παράδεισο από το Πήλιο, από τα πεσμένα γιοφύρια, τα αποκομμένα χωριά, από τους βουλιαγμένους δρόμους, τα κατεστραμμένα σπίτια, τα γκρεμισμένα. Έρχομαι από τη λάσπη. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμένη, την πνιγμένη χώρα μας. Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος, δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε!”».

Ο ίδιος είχε προσθέσει: «Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.  Έρχομαι από τη χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν, όμως. Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν, δεκαετίες τώρα, όσους μας ρημάζουν».

Κακοκαιρία Elias- Λάρισα: Προβλήματα σε Κιλελέρ και Φάρσαλα – Ανησυχία για την στάθμη σε Πηνειό και λίμνη Κάρλα

Τότε ο Αχιλλέας Μπέος είχε απαντήσει ξανά μέσω της εκπομπής «Πρωινό» λέγοντας ότι «Δεν θα ασχοληθώ και δεν θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Αυτός την συναυλία την έκανε για την αρπαχτή; Και πόσος κόσμος πήγε; Ποιος τον ακούει; Τον ξέρει τον Ιωαννίδη κανένας; Ένα νούμερο είναι που παίρνει μια κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κόσμο”  και κατέληξε λέγοντας “Δε με αφήνετε με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ