Αχαΐα: Προβλήματα και κατολισθήσεις λόγω της κακοκαιρίας – Παράταση της ψηφοφορίας σε εκλογικά τμήματα

Παράταση στην ψηφοφορία δόθηκε για τέσσερα εκλογικά τμήματα λόγω της ξαφνικής καταιγίδας με ριπές από αέρα και χαλάζι, που σημειώθηκε σε περιοχές της Αχαΐας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Σφοδρή κακοκαιρία στην Αιγιαλεία – Χαλάζι και ισχυροί άνεμοι στα Καλάβρυτα – BINTEO

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στο νομό Αχαΐας, ειδικά στο ορεινό δίκτυο του νομού. Κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στο οδικό δίκτυο Πούντας -Καλαβρύτων και Ζαρούχλας, ενώ δεκάδες είναι οι κλήσεις που έχει λάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και για την Πάτρα τόσο για πτώσεις δέντρων όσο και για αντλήσεις υδάτων στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας και τα περίχωρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο pelop.gr o Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφέρειας και στα δύο σημεία, για τα «πρωτοφανή φαινόμενα που δεν είχαμε ούτε το χειμώνα», όπως είπε, με αποτέλεσμα ήδη να έχει ανοίξει το ένα ρεύμα στην Πούντας – Καλαβρύτων και να γίνονται προσπάθειες για συνολική αποκατάσταση.

Ταυτόχρονα ο Αντιπεριφερειάρχης, δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι ζήτησε από την έφορο την παράταση της ψηφοφορίας για μισή ώρα στην δημοτική ενότητα Καλαβρύτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι, που δεν έχουν ψηφίσει μέχρι αυτή την ώρα. Όπως είπε, το αίτημα έγινε δεκτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ