Αμπελόκηποι: Καρέ καρέ η κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα αυτοκινήτων – ΒΙΝΤΕΟ

Κινηματογραφική διάρρηξη πραγματοποιήθηκε από επίδοξους ληστές στην Αθήνα και συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους τα ξημερώματα της Πέμπτης 31 Αυγούστου.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΙ, φαίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο να προσεγγίζει κατάστημα ειδών αυτοκινήτων στους Αμπελόκηπους λίγο πριν τις 05:00.

Δύο άνδρες έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους και φορώντας γάντια στα χέρια βγαίνουν από το όχημα. Αμέσως προσεγγίζουν με τα πόδια ακόμη τρία άτομα. Το βίντεο δείχνει το ΙΧ να κάνει όπισθεν και να γκρεμίζει τα ρολά της επιχείρησης. Πέντε από τους δράστες εισβάλλουν γρήγορα στον χώρο ενώ ένας παραμένει στον δρόμο για να κρατάει τσίλιες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι διαρρήκτες γνώριζαν ακριβώς τον στόχο τους και κινήθηκαν προς το σημείο που κρυβόταν το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες κρατώντας στα χέρια του σιδερολωστό ανέβηκε πάνω από τα ράφια και προσπαθούσε να το αφαιρέσει.

Σημειώνεται πως κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια με τη βοήθεια των συνεργών τοποθέτησαν το αυτοκίνητο στο πορτ μπαγκάζ και έφυγαν.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο ένας από τους άνδρες είχε επισκεφθεί το κατάστημα ως πελάτης και κρατούσε το κινητό του μαγνητοσκοπώντας τα σημεία της επιχείρησης για το πώς να μπουν στο μαγαζί και να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είναι η τρίτη φορά που έκλεβαν το συγκεκριμένο κατάστημα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το χρηματοκιβώτιο δεν είχε χρήματα και το χρησιμοποιούσε ως κλειδοθήκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ