Συλλήψεις για τα… μαχαιρώματα

Συλλήψεις για τα… μαχαιρώματα

Αργά το μεσημέρι συνελήφθησαν, στη Κίσσαμο οι τρεις αλλοδαποί υπήκοοι από την Γεωργία ηλικίας 30, 22 και 22 ετών, που κατηγορούνται για τον τραυματισμό με μαχαίρι 24χρονου Χανιώτη  μέσα σε σουβλατζίδικο στον Πλάτανο .

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, προέκυψε ότι, ο 30χρονος και οι δύο 22χρονοι ήταν οι δράστες της συμπλοκής .

Αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς .

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 24χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τους τρεις Γεωργιανούς, στην προσπάθεια του να «κατευνάσει» τα πνεύματα, την στιγμή που η παρέα των τριών  μπήκε στο σουβλατζίδικο, χτες τα ξημερώματα με όρεξη για φασαρία.

Μεταξύ της παρέας των φασαριόζων, του 45χρονου ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου καθώς και του 24χρονου εκδηλώθηκε καυγάς, ενώ όταν ο 24χρονος τους ζήτησε να φύγουν, δύο εξ αυτών φέρονται να τον χτύπησαν με μαχαίρι στην κοιλιά και το θώρακα, ενώ κατόπιν τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν σήμερα το μεσημέρι από τις αρχές.

“Φθηνά” τη γλίτωσε και ο 45χρονος ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου στον Πλάτανο Κισσάμου, ο οποίος δέχτηκε μαχαιριές στην κοιλιά και το θώρακα, από τους δράστες.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

ΠΗΓΗ:cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ