Απόπειρα δολοφονίας εισαγγελέα

Απόπειρα δολοφονίας εισαγγελέα

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα Κύπρου Πέτρου Κληρίδη απέτρεψε η Κυπριακή Αστυνομία, συλλαμβάνοντας τρία άτομα. Οι ύποπτοι ήταν Κυπριακής καταγωγής και συνελήφθησαν χθες βράδυ στη Λευκωσία, κατηγορούμενοι για συνωμοσία προς διάπραξη φόνου.

Τα κίνητρα των υπόπτων δεν είναι ακόμη γνωστά, ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα προσαχθούν εντός της ημέρας ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Μιχάλης Παπαγεωργίου, σημείωσε ότι η Αστυνομία είχε πληροφορίες για δολοφονία του Πέτρου Κληρίδη εδώ και ένα μήνα, «οι οποίες αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν την κατάλληλη στιγμή», όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο ίδιος ο Γενικός Εισαγγελέας, Πέτρος Κληρίδης, δήλωσε ότι ενημερώθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή που υπήρξε η σχετική πληροφόρηση για την απόπειρα δολοφονίας του.

Από την Αστυνομία δεν έχουν δοθεί επισήμως άλλα στοιχεία για την ταυτότητα των συλληφθέντων, θεωρείται ωστόσο βάσιμη η ταυτοποίηση του ενός των συλληφθέντων ως πρώην στρατιωτικού (ΕΠΥ).

 

Πηγή: onlycy.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ