Επιτέθηκαν με γροθιές στον συζυγοκτόνο της Δάφνης – Την ώρα που έμπαινε στον ανακριτή

Επίθεση δέχτηκε ο συζυγοκτόνος της Δάφνης τη στιγμή που έφτασε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς της 31χρονης μητέρας, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο, είχαν βρεθεί από νωρίς έξω από την Ευελπίδων και μόλις είδαν τον δράστη του επιτέθηκαν.

Στα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται να τον χτυπούν με γροθιές, να του πετούν αντικείμενα και μπουκάλια ενώ οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τρέχουν να τον φυγαδεύσουν.

Σε βάρος του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Μετά το πέρας της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος κριθεί προφυλακιστέος.

Όπως υπέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης δολοφόνησε την 31χρονη μητέρα του παιδιού του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.

Ο μαρτυρικός θάνατος

Ο θάνατος της 31χρονης ήταν μαρτυρικός. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει ότι ο θάνατος από τις μαχαιριές επήλθε μέσα σε τρία με πέντε λεπτά. Ο 39χρονος φέρεται να προκάλεσε τα μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό. Η άτυχη γυναίκα ήταν πιθανότατα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν είχε αμυντικούς τραυματισμούς.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος

Ο 39χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη σύζυγό του γιατί τη ζήλευε παράφορα. Στην απολογία του αναφέρει χαρακτηριστικά: «… Κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στον λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει και τότε εγώ της έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει, σηκώθηκα από πάνω της…».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δράστης στους αστυνομικούς, φαίνεται πως η γυναίκα συχνά κλειδωνόταν μέσα στα δωμάτια του σπιτιού γιατί τον φοβόταν. Και εκείνος, όπως ισχυρίζεται, έπειτα από παρότρυνση κάποιου τρίτου προσώπου πήρε όλα τα κλειδιά από τις εσωτερικές πόρτες για να μην μπορεί η γυναίκα του να κλειδωθεί σε κάποιο απ’ αυτά. Έτσι σε άλλο σημείο της απολογίας του ο 40χρονος υποστηρίζει: «… Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ