Έγκλημα στη Δάφνη: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την ομολογία του συζυγοκτόνου

Στον ανακριτή οδηγείται την Τρίτη ο 40χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του στη Δάφνη και είναι ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από όσα είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, στο σημείο που περιγράφει πώς σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους την ώρα που κοιμόταν, φαίνεται πως η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί. Πάλεψε για τη ζωή της, αλλά ο δράστης ήταν πιο δυνατός.

Χαρακτηριστικά, λοιπόν, ο 40χρονος συζυγοκτόνος στην απολογία του αναφέρει: «… Κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στον λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει και τότε εγώ της έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει, σηκώθηκα από πάνω της…».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δράστης στους αστυνομικούς, φαίνεται πως η γυναίκα συχνά κλειδωνόταν μέσα στα δωμάτια του σπιτιού γιατί τον φοβόταν. Και εκείνος, όπως ισχυρίζεται, έπειτα από παρότρυνση κάποιου τρίτου προσώπου πήρε όλα τα κλειδιά από τις εσωτερικές πόρτες για να μην μπορεί η γυναίκα του να κλειδωθεί σε κάποιο απ’ αυτά.

Έτσι σε άλλο σημείο της απολογίας του ο 40χρονος υποστηρίζει: «… Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ