Νίκος Βέρτης: Αν η Ελλάδα είχε θησαυροφυλάκιο της Τέχνης, ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τίμησε, ήταν το καλλιτεχνικό μου πρότυπο και έγινε και πρότυπο ανθρώπου», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Νίκος Βέρτης. «Είμαι πολύ λυπημένος γιατί είχα την ελπίδα ότι θα τον άκουγα ξανά. Πέρασε πολλές περιπέτειες υγείες, όμως κάθε φορά που τις ξεπερνούσε και βρισκόταν πάνω στη σκηνή επανερχόταν δυναμικά. Η σκηνή του έδινε μεγάλη δύναμη», είπε ακόμη ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής.

«Ήμουν από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας», πρόσθεσε ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος του είχε εξομολογηθεί προσωπικές στιγμές της ζωής του, που θα ήταν ωραίο να γραφτούν κάποια στιγμή.

Σημείωσε πως ο Τόλης Βοσκόπουλος επαινούσε το ήθος και τη στρατηγική που ακολουθούσε, όντας αφοσιωμένος αποκλειστικά στο τραγούδι, ενώ υπογράμμισε πως «αν η Ελλάδα είχε ένα θησαυροφυλάκιο της Τέχνης, ο Τόλης θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια αυτού του θησαυροφυλακίου».

Να θυμίσουμε πως σε μια σπάνια συνέντευξή του, τον Ιανουάριο του 2020, ο Τόλης Βοσκόπουλος, είχε μιλήσει στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Νίκο Βέρτη.

«Για τον Νίκο Βέρτη έχω να πω μόνο καλά πράγματα. Γιατί; Γιατί δεν έχει τίποτα να τον κατηγορήσω. Είναι ένα σπουδαίο παιδί, ένας θαυμάσιος καλλιτέχνης και το πιο σπουδαίο είναι ότι είναι άνθρωπος και σπουδαίος φίλος», είχε πει ο τραγουδιστής.

«Τον Νίκο Βέρτη τον λέω ο κύριος Ευτυχώς. Εννοώ ότι τον τελευταίο καιρό το τραγούδι δεν πάει καλά, ο κόσμος τραγουδάει τα ξένα τραγούδια. Ευτυχώς κάποιοι συνεχίζουν το ελληνικό τραγούδι για να μην χαθεί. Και ο Νίκος είναι ένας από αυτούς… Έχει αυτό το άστρο στο κεφάλι του και θα το πω με συγχωρείτε, ο Νίκος μου θυμίζει εμένα» είχε αναφέρει ο Τόλης Βοσκόπουλος.

«Είναι τελειομανής, είναι άνθρωπος που ασχολείται πολύ με τη δουλειά του, την αγαπάει πολύ, μέχρι τις καρέκλες ή τα τασάκια, τότε που καπνίζαμε, ασχολείται. Αυτά τα έκανα και εγώ, γιατί υπολογίζαμε πολύ τον κόσμο που θα έρθει να μας δει» είχε συμπληρώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ