Αυτός είναι ο γιατρός που έκανε εμβολιασμούς “μαϊμού” στο Ασκληπιείο Βούλας – ΦΩΤΟ

O 50χρονος ειδικευόμενος ορθοπεδικός Α Σ., είναι ο γιατρός που πέταξε δόσειςεμβολίων στα σκουπίδια, αντί να τις χορηγήσει σε πολίτες. Ήδη μετά την καταγγελία που έγινε στο Α.Τ. Βουλιαγμένης, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού από το Τμήμα Ασφάλειας Βούλας-Βάρης – Βουλιαγμένης σε βάρος 50χρονου.

Όλα άρχισαν πριν από δυο ημέρες όταν ο εν λόγω γιατρός έφτασε μαζί με πέντε άτομα στο νοσοκομείο. Πήγε στο εμβολιαστικό τμήμα και ζήτησε από τη νοσηλεύτρια που είχε βάρδια, να εμβολιάσει ο ίδιος τα συγκεκριμένα άτομα. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός προσποιούνταν ότι έκανε τον εμβολιασμό, αλλά πετούσε το εμβόλιο και τις σύριγγες στα σκουπίδια.

Η νοσηλεύτρια βρήκε μια σύριγγα με το εμβόλιο στο καλάθι των σκουπιδιών και αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους της. Στον έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τρεις επιπλέον δόσεις εμβολίου και αντίστοιχες σύριγγες.

Προκλήθηκε αναστάτωση στο εμβολιαστικό κέντρο και ο γιατρός έφυγε αμέσως. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον γιατρό, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, “στις 4.14 μ.μ. την Κυριακή ο ειδικευόμενος γιατρός του Ασκληπιείου, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου και ζήτησε από το προσωπικό να κάνει ο ίδιος τα εμβόλια σε πέντε γνωστούς του – τρεις άνδρες και δύο γυναίκες που είχαν κλεισμένα ραντεβού, γιατί δήθεν είχαν φοβηθεί. Ο ίδιος ως γιατρός είχε απασχοληθεί στο εμβολιαστικό κέντρο και έτσι δεν προκάλεσε υποψίες… Από τα καταγγελλόμενα υπήρχε σχέδιο να κάνει εμβολιασμούς “μαϊμού” για να πάρουν οι γνωστοί του τα πιστοποιητικά εμβολιασμού”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν πήγε να “εμβολιάσει” το πρώτο άτομο, πέταξε πρώτα το υγρό στο πάτωμα. Έγινε αντιληπτός από το προσωπικό και του έγιναν παρατηρήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ