Πρωτοφανής καταγγελία για γιατρό σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων – Πετούσε δόσεις εμβολίων στα σκουπίδια

Μια καταγγελία για γιατρό, ο οποίος πέταξε δόσεις εμβολίων στα σκουπίδια, αντί να τις χορηγήσει σε πολίτες, εξετάζει το ΑΤ Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, o γιατρός, που εργάζεται σε νοσοκομείο στα νότια προάστια, πήγαινε στον εμβολιαστικό χώρο με άτομα, ώστε να τα εμβολιάσει κατά του κορονοϊού, αλλά τελικά δεν τους έκανε το εμβόλιο. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τα άτομα αυτά είχαν προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμό ή όχι και αν είχαν ενημέρωση ότι δεν τους έγινε τελικά το εμβόλιο.

Όλα άρχισαν πριν από δυο ημέρες όταν ο γιατρός του νοσοκομείου έφτασε μαζί με πέντε άτομα στο νοσοκομείο. Πήγε στο εμβολιαστικό τμήμα και ζήτησε από τη νοσηλεύτρια που είχε βάρδια, να εμβολιάσει ο ίδιος τα συγκεκριμένα άτομα. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός προσποιούνταν ότι έκανε τον εμβολιασμό, αλλά πετούσε το εμβόλιο και τις σύριγγες στα σκουπίδια.

Η νοσηλεύτρια βρήκε μια σύριγγα με το εμβόλιο στο καλάθι των σκουπιδιών και αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους της. Στον έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τρεις επιπλέον δόσεις εμβολίου και αντίστοιχες σύριγγες.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον γιατρό, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Σε βάρος του 54χρονου γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών και για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ