Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη – “Θα πονάω ξανά και ξανά”

Μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ίδια, “ξύπνησε” στην Ιωάννα Παλιοσπύρου το σοκαριστικό περιστατικό στη Μονή Πετράκη. Η Ιωάννα εδώ και ένα χρόνο ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, προκειμένου να αποκαταστήσει τις σοβαρές βλάβες που υπέστη έπειτα από την επίθεση με το καυστικό υγρό που εξαπέλυσε εναντίον της η 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, στην Καλλιθέα.

Σήμερα, δηλώνει συγκλονισμένη από την νέα επίθεση με βιτριόλι κατά των Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη και στέλνει το δικό της μήνυμα, μέσω της ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας ότι για κάποιους, η επίθεση που εκείνη δέχτηκε, είναι σημείο αναφοράς, ώστε να εκφράζουν τα επικίνδυνα και άρρωστα ένστικτα τους.

“Αυτές τις ημέρες με προβληματίζει έντονα σε προσωπικό επίπεδο με ποιον τρόπο θα μπορούσα να επέμβω για να αλλάξουν τα λανθασμένα πρότυπα που κάποιοι ακολουθούν. Αναζητώ τις κατάλληλες λύσεις για να υπάρξει πρόληψη ως προς τον μιμητισμό τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων κατά των συνανθρώπων μας. Κάποιος πρέπει να το κάνει. Διαφορετικά θα πονάω ξανά και ξανά κάθε φορά που θα συμβαίνει” τονίζει στο μήνυμά της η Ιωάννα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ