Μονή Πετράκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα φιαλίδια με το βιτριόλι – 96% περιεκτικότητα σε θειικό οξύ το καυστικό υγρό

Εικόνες από το φιαλίδιο με το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε ο ιερέας στην επίθεση κατά των Μητροπολιτών στο Συνοδικό Δικαστήριο της Μονής Πετράκη έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open. Πρόκειται για ουσία, η οποία προσφέρεται αυστηρά και μόνο για εργαστηριακή χρήση, με το φωτογραφικό ντοκουμέντο του μπουκαλιού από τον τόπο της επίθεσης να αναδεικνύει και τη σήμανση επικινδυνότητας που υπάρχει πάνω σ’ αυτό.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η αστυνομία έχει βρει την ιστοσελίδα μέσω της οποίας ο ιερέας κατάφερε να προμηθευτεί το βιτριόλι με την εταιρεία, βέβαια, να επισημαίνει στη λεζάντα του προϊόντος πως η ουσία προσφέρεται αυστηρά για εργαστηριακή χρήση. Βέβαια, το πιο σοβαρά απ’ όλα έχει να κάνει με την περιεκτικότητα της ουσίας σε θειικό οξύ.

Το υγρό έχει περιεκτικότητα 96% σε θειικό οξύ. Ο ιερέας, λοιπόν, είχε μαζί του δύο μπουκάλια με σχεδόν “καθαρό” βιτριόλι, ωστόσο πρόλαβε ευτυχώς το ένα και αυτό όχι ολόκληρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ