Βιασμός – Πετράλωνα: Η 50χρονη καθαρίστρια περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε – BINTEO

Τις εφιαλτικές στιγμές που όπως καταγγέλλει έζησε στο διαμέρισμα στα Πετράλωνα, περιγράφει η 50χρονη καθαρίστρια μιλώντας στο Open.

“Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ” τονίζει. “Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω” υποστηρίζει. “Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5 μάλλον. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο… Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω”, είπε συγκλονισμένη η 50χρονη γυναίκα, μη θέλοντας να θυμηθεί περισσότερα από αυτό που έζησε.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον 35χρονο ένοικο φερόμενο ως δράστη και θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

“Τη βίασε επτά φορές”

Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από ένοικο διαμερίσματος. Επιπλέον, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ίδια δηλώνει πως ο 35χρονος απείλησε την ίδια και την κόρη της επειδή βοήθησαν την 50χρονη γυναίκα κι έκτοτε ζουν με τον φόβο κλειδωμένες μέσα στο σπίτι και με τα ρολά κατεβασμένα. «Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα τη γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπό της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα που αντιλήφθηκε πρώτη την γυναίκα που ζητούσε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου ενοίκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ