Πετράλωνα: Πήρε εξιτήριο η 50χρονη καθαρίστρια – Άφαντος ο καταγγελόμενος για βιασμό

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε η 50χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα. Η 50χρονη κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας.

Η 50χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο. Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη. Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.

Άφαντος ο καταγγελόμενος για βιασμό

Άφαντος παραμένει ο φερόμενος δράστης του βιασμού της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για συνεργό. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του STAR, η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει έπειτα από έξι ώρες, από το πίσω μπαλκόνι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα ενώ η 50χρονη γυναίκα πέρασε από το ένα μπαλκόνι στο άλλο φωνάζοντας βοήθεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τη βοηθήσουν μια μητέρα με την κόρη της βάζοντάς τη μέσα στο σπίτι τους.

Όπως υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες, τα άτομα που σχετίζονται με το περιστατικό, έφυγαν, πιθανότατα, από την κεντρική είσοδο μόλις κατάλαβαν ότι τους είχαν αντιληφθεί με τις Αρχές να τους αναζητούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ