Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη κατά του πιλότου

Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και για τον στυγνό δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που ομολόγησε έπειτα από 37 ημέρες “θέατρο” ότι αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν. Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έστειλε παράλληλα μήνυμα για τις γυναίκες που πέφτουν καθημερινά θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τους συζύγους τους, μέσα στα σπίτια τους. “Σε καιρό πανδημίας, σε περίοδο εγκλεισμού που ο κορονοϊός σκοτώνει, και καθημερινά θρηνούμε θύματα, υπάρχει και η έμφυλη βία, που σκοτώνει καθημερινά. Υπάρχουν σπίτια, νοικοκυριά, που η γυναίκα βιώνει Γολγοθά κάθε ημέρα, με κακοποιητές συζύγους”, είπε στην ΕΡΤ η κ. Κούλα.

“Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν”, ανέφερε η γυναίκα και πρόσθεσε πως ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες που πηγαίνουν στα νοσοκομεία “δεν τολμάνε να καταγγείλουν τον κακοποιητή σύζυγο… Και δυστυχώς οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους”.

Μιλώντας για την περίπτωση της Καρολάιν, η ίδια εκτίμησε ότι “από την πολλή αγάπη πολλές φορές, τα παιδιά δεν θέλουν να πληγώσουν τους γονείς και αφήνουν αυτό το ωραίο παραμύθι να συνεχίζεται”. Όπως είπε, η 20χρονη “δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι. Έκανε υπομονή, είδε ότι δεν αντέχει μέσα σε αυτό το κλίμα και έκανε την επανάστασή της και το ‘όχι’ της της στοίχισε. Οι κακοποιητές και η πατριαρχική κοινωνία στην οποία ζούμε λέει σε εμάς τις γυναίκες να υπακούμε, να σκύβουμε το κεφάλι. Δεν θα λέμε ποτέ ‘όχι’ και ‘η σιωπή είναι χρυσός’. Μη μιλάς, πες το στη φίλη σου και αυτή από την άλλη δεν κάνει τίποτε να ενημερώσει τους τραγικούς γονείς. Και ξημερώνει ένα πρωί και μαθαίνεις για το παιδί σου… από τα χέρια αυτού που ερωτεύτηκε, χωρίς να έχει αναστολές, με μεγάλο σαδισμό, με μεγάλη κυνικότητα. Έπεσε στο κορμί της Καρολάιν, την έπνιξε με τα χέρια του και έβαλε δίπλα στο νεκρό σώμα της της μανούλας το παιδάκι… Και δεν σεβάστηκε τη μάνα του παιδιού του. Και τώρα τον ενδιαφέρει τι ποινή θα πάρει για να βγει και να ασχοληθεί με το παιδί. Το παιδί θα τον μισήσει μια ζωή ολόκληρη. Είναι δυνατόν τον φονιά της μάνας σου να τον θέλεις για πατέρα; Φτάνει πια…”, ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ