Μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Κρίμα στα νιάτα σου και στην προσφορά σου

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook είπε το δικό της αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε την Παρασκευή έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

“Φίλε Γιώργο Καραϊβαζ. Κρίμα και άδικος και άνανδρος πολύ ο τρόπος που έφυγες. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να αποδώσουν τον αδόκητο, απάνθρωπο, απροσδόκητο, αναπάντεχο χαμό σου. Η ανθρώπινη ζωή δυστυχώς στις μέρες μας δεν έχει καμία αξία. Την αφαιρούν με τόση ευκολία, αδιαφορώντας για τα πάντα που αφήνει πίσω του και για όσους αγάπησε”, αναφέρει στην ανάρτησή της η Κούλα Αρμουτίδου.

“Θλίβομαι και αγανακτώ και πονώ. Κρίμα στα νιάτα σου και στην προσφορά σου. Φίλε Γιώργο εκεί ψηλά που σήμερα θα φτάσεις υπάρχουν πολλοί άγγελοι που θα τρέξουν να σε υποδεχτούν, εκεί ανάμεσα τους ξεχώρισε το δικό μου Άγγελο και πες της πόσο την :”αγαπώ” και πόσο: “μου λείπει”. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Εκεί στη γενέθλια γη σου. Στην Καλλίφυτο Δράμας. Εκεί στους αγαπημένους σου”, συνεχίζει.

“Κουράγιο στη μανούλα σου, στην αδελφή σου, στην αξιαγάπητη γυναίκα σου και στο λατρεμένο μοναχοπαίδι σου. Γιώργο να ξέρεις ότι μας λείπεις και θα μας λείπεις κάθε μέρα και περισσότερο. Εκεί στην εκπομπή της Ζήνας η θέση σου θα είναι πάντα άδεια. Θα θυμόμαστε όμως με τα μάτια της ψυχής μας, την παρουσία σου, απουσία σου. Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο. Οι Ουρανοί άνοιξαν να υποδεχθούν ακόμη έναν άγγελο. Καλή αντάμωση”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ