Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία – μυστήριο στο κινητό της Καρολάιν από το μοιραίο βράδυ

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται όλες οι αναζητήσεις στο κινητό της Καρολάιν λίγο πριν αυτή δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τα χεριά του συζύγου της.

Όπως έκανε γνωστό ο ΣΚΑΪ, εκτός από την αναζήτηση ξενοδοχείου σε γνωστή πλατφόρμα, στο κινητό της 20χρονης βρέθηκε και μία φωτογραφία που προβληματίζει τις Αρχές.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 12 τα μεσάνυχτα και δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κάθεται στον καναπέ του σαλονιού κρατώντας στα χέρια του τη μικρή Λυδία. Σύμφωνα με τις Αρχές, η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες και ήταν τη χρονική στιγμή που η κοπέλα είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Η συνάντηση της Κάρολαιν στην πλατεία Βαρνάβα μία ημέρα πριν από τη δολοφονία – Τι κατέθεσε η φίλη της

Μία ημέρα πριν από τη δολοφονία, η άτυχη Καρολάιν είχε συναντήσει τη φίλη της στην πλατεία Βαρνάβα. Η 20χρονη πήγε στο ραντεβού της μαζί με την κορούλα της και σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή της η μάρτυρας, έδειχνε “μπουχτισμένη”. «Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει», κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς, δηλώνοντας συγκλονισμένη από τα γεγονότα της δολοφονίας της φίλης της. «Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω» είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς.

«Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα» προσθέτει. Η μάρτυρας μιλάει ακόμη στην κατάθεσή της για ένα «παράξενο δέσιμο» που είχε το ζευγάρι. «Για τον Μπάμπη έχω να σας πω ότι είναι ήταν συμπαθέστατος. Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος πολύ δεμένος με την Καρολάιν» κατέθεσε η νεαρή κοπέλα και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ