Γλυκά Νερά: “Ομολόγησε πριν του παρατεθούν τα στοιχεία” – Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο πιλότος ομολόγησε την στυγερή δολοφονία, πριν καν οι αστυνομικοί του παραθέσουν τα στοιχεία που είχαν πλέον στη διάθεσή τους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος μίλησε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όπως εκτίμησε ο Απόστολος Σκρέκας, ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε καταλάβει ήδη από τη στιγμή που γινόταν η μεταφορά του από την Αλόννησο στην Αθήνα, ότι τα στοιχεία αποδείκνυαν την ενοχή του.

Ερωτηθείς για το πώς τελικά ο σύζυγος της Καρολάιν “έσπασε” και ομολόγησε ότι όλες αυτές τις ημέρες έπαιζε μία “παράσταση” προσπαθώντας να παραπλανήσει τις αρχές, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. είπε στο MEGA: “Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η εξιχνίαση υποθέσεων, πόσο μάλλον τέτοιων εγκλημάτων, δεν είναι κάποια κινηματογραφική ταινία, ώστε να μαντέψουμε το τέλος της και δεν μπορεί κάποιος να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με το ‘απλά κάτι δεν μου κολλάει’. Χρειάζονται στοιχεία και όταν αυτά τα στοιχεία συλλέχθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές και μπορούσαμε να κάνουμε μια διεισδυτική συζήτηση μαζί του, τότε μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ.

Αναφερόμενος στα στοιχεία που οδήγησαν τον δολοφόνο να παραδεχτεί τελικά την αποτρόπαιη πράξη, είπε πως “ήταν ένας συνδυασμός στοιχείων”. “Αρχικά έγινε μια μεγάλη έρευνα ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, δεν διαλέξαμε κάποια εκδοχή, αλλά τις εξετάσαμε όλες. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ιατροδικαστική έκθεση και η έρευνα των στοιχείων στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών”, εξήγησε.

“Ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του με απόλυτη λεπτομέρεια όταν έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής” είπε ο κ. Σκρέκας και εκτίμησε ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε καταλάβει από τη μεταφορά του ότι οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία που αποδείκνυαν την ενοχή του. “Πριν του παρατεθούν τα στοιχεία, ομολόγησε την πράξη του”, είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο 33χρονος πιλότος δεν μίλησε καθόλου με τους αστυνομικούς, καθώς εκείνοι δεν του απηύθυναν καθόλου τον λόγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ