Γλυκά Νερά: Όλα όσα συνέβησαν στη μεζονέτα τη μοιραία νύχτα – “Ένιωθα για 5 λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν”

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, μετά την αποκάλυψη ότι δράστης ήταν ο σύζυγός της. Το χρονικό της δολοφονίας που παρουσίασε η ΕΡΤ συγκλονίζει.

00.00 Η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και πήγε στη σοφίτα.

00.25 Έστειλε το τελευταίο μήνυμα στον πιλότο στο οποίο τον αποκαλούσε ανόητο.

00.30 Φαίνεται από τις κάμερες ο πιλότος να κρατάει αγκαλιά το μωρό.

01.30 Ο 33χρονος βγάζει την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό. Φαίνεται ότι από εδώ και πέρα αρχίζει και σχεδιάζει τη δολοφονία της συζύγου του.

04.00 Ο 33χρονος ανεβαίνει στη σοφίτα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ξαπλώνει δίπλα στη γυναίκα του και βάζει ανάμεσά τους το μωρό. Η Καρολάιν ξυπνάει και του ζητάει να φύγει από το κρεβάτι και εκείνη τη στιγμή, όπως είπε στους αστυνομικούς, θόλωσε. Η Καρολάιν ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα, ανέβηκε πάνω της, την έπιασε από τον λαιμό και την έπνιξε. “Για 5 λεπτά ένιωθα τον πνιγμό της Καρολάιν καθώς είχα περάσει τα χέρια μου στον λαιμό της” φέρεται να υποστήριξε. Της πέρασε μια μπλούζα στον λαιμό, της έβαλε ένα ρούχο στο στόμα να φαίνεται πως είναι ληστεία, ενώ της έδεσε τα χέρια πισθάγκωνα με την μπλούζα.

04.11 Η στιγμή που η Καρολάιν χάνει τη ζωή της

Στη συνέχεια ο 33χρονος κατέβηκε στο σαλόνι και έπνιξε τον σκύλο με το λουρί, τον κρέμασε στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας.

6.16 Ο 33χρονος τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση. Μέχρι τότε δεν είχε δεθεί, όπως είχε πει αρχικά στις καταθέσεις του, απλά είχε κολλήσει μια μονωτική ταινία στο στόμα, ώστε να δυσκολεύεται να μιλήσει.

Όταν πήγαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί, τον βρήκαν πρόχειρα δεμένο, όπως ανέφεραν. Δεν μπορούσε να τον είχε δέσει έτσι ένας κακοποιός, γι’ αυτό και βρέθηκε ένα μόνο αποτύπωμα στη μονωτική ταινία.

6.20 Ήρθαν οι πρώτοι αστυνομικοί και τους περιέγραψε όλο αυτό το σκηνικό που είχε φανταστεί και είχε σκηνοθετήσει, με βάση τη ληστεία που είχε σημειωθεί σε βάρος του εκπαιδευτή του στο Αλεποχώρι, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί.

Τα λάθη

-Η εφαρμογή στο κινητό του που μετρούσε τα βήματά του και έδειξε την υψομετρική διαφορά στην κίνησή του. Έτσι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τις ώρες που έλεγε ότι ήταν ακινητοποιημένος, φαινόταν ότι ανεβοκατέβαινε στο σπίτι, από το υπόγειο μέχρι τη σοφίτα.

-Η εφαρμογή στο ρολόι της Καρολάιν που έδειξε την ώρα που άφησε την τελευταία της πνοή.

-Η ανακολουθία στον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό των καμερών. Ο δράστης είπε ότι αυτό έγινε κατά την είσοδο των ληστών γύρω στις 5 παρά 10. Όμως, όπως διαπιστώθηκε ήταν γύρω στη 01.30 όταν ο ίδιος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την έκοψε σε κομμάτια και σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, την πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήραν οι υποτιθέμενοι δράστες, αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ. Ο 33χρονος είχε υποστηρίξει αρχικά ότι υπήρχαν περίπου 10.000 ευρώ σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly, λέγοντας ότι είχε υποδείξει το σημείο όπου ήταν κρυμμένα στους “φανταστικούς” δράστες. Όπως είπε στους αστυνομικούς, χρήματα δεν υπάρχουν.

Για τα χρυσαφικά, ανέφερε, αντίθετα, ότι πράγματι υπήρχαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστήριξε ότι τα πήρε, τα έκρυψε σε κάποιο σημείο, το οποίο δεν έχει υποδείξει ακόμα στις αρχές και έπειτα από μέρες επέστρεψε, τα πήρε και τα πέταξε αλλού.

Ο πιλότος έφτασε στο σημείο να πει ότι τον χτυπούσε

Ο Μπάμπης που τόσο καιρό ισχυριζόταν ότι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία τους, έδεσαν χειροπόδαρα τον ίδιο, πήραν τα λεφτά και σκότωσαν τη γυναίκα του επειδή εκείνη αντιστεκόταν. Μάλιστα έλεγε σε δηλώσεις του ότι έχει εμπιστοσύνη στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πως θα τους βρουν και θα συλληφθούν. Μόνο που τέλειο έγκλημα τελικά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει, όσο κι αν ο ίδιος πιθανόν να νόμιζε κάτι τέτοιο, έχοντας “σκηνοθετήσει” τα πάντα για να φαίνεται ως ληστεία η εισβολή στη μεζονέτα και έχοντας… εμπνευστεί από τη διάρρηξη που είχε γίνει στο σπίτι του άλλοτε εκπαιδευτή του στο Αλεποχώρι.

Οι περισσότεροι που παρακολουθούσαν την υπόθεση των Γλυκών Νερών με κομμένη την ανάσα, είχαν την εντύπωση ότι ο Μπάμπης και η Καρολάιν ζούσαν την απόλυτη ευτυχία. Δύο νέοι άνθρωποι που γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και συμπλήρωσαν την ευτυχία τους όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή Λυδία. Από τις αναρτήσεις στα social media, όπου πόζαραν χαμογελαστοί, έδειχναν να περνούν καλά μαζί και να είναι ερωτευμένοι, να ταξιδεύουν πολύ, ενώ από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το έγκλημα, άνθρωποι που γνώριζαν και τους δύο έλεγαν ότι ο Μπάμπης πάντα ήταν υποστηρικτικός απέναντι στην Καρολάιν, στα προβλήματα που αντιμετώπισε εκείνη στην εγκυμοσύνη της ή και όταν του είπε ότι ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές τους.

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινή ζωή τους φαίνεται να μην ήταν ανέφελη. Τουλάχιστον βάσει όσων υποστήριξε ο ίδιος ο πιλότος στους αστυνομικούς κατά την ομολογία του, η οποία σοκάρει για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα της 11ης Μαΐου.

Οι έντονοι τσακωμοί του ζευγαριού το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να είναι το κίνητρο της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν, η οποία λέγεται ότι του είχε ζητήσει να χωρίσουν και ότι θα έπαιρνε μαζί της το παιδί. Μέχρι τώρα, όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης του RealFm, Μαρίνος Αλειφέρης δεν προκύπτει κάποιο οικονομικό κίνητρο. Οι λεπτομέρειες από όσα κατέθεσε ο Μπάμπης είναι ανατριχιαστικές όσον αφορά στις πράξεις του, ενώ σοκάρουν και τα όσα ισχυρίζεται για τη σχέση με τη σύζυγό του. Όπως ισχυρίστηκε, οι τσακωμοί τους ήταν έντονοι και συχνοί και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, είπε ακόμη ότι η 20χρονη, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό είχε ασχοληθεί με το ταε-κβο-ντο και τις πολεμικές τέχνες, τον χτυπούσε τον τελευταίο καιρό.

Τι υποστήριξε για το μοιραίο βράδυ

Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έπαιζε θέατρο ενώ ήταν ο ίδιος ο δολοφόνος της μητέρας του παιδιού του, είπε στην κατάθεσή του ότι εκείνο το βράδυ είχαν ακόμη ένα φραστικό επεισόδιο. Όπως τόνισε, η Καρολάιν του είπε να φύγει από το κρεβάτι, ενώ κρατούσε στα χέρια της τη μικρή Λυδία. Είχαν ακόμη έναν καβγά που ήταν και ο μοιραίος για την 20χρονη μητέρα. Ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι την ώρα που πήγε να φύγει από το υπνοδωμάτιο – της φρίκης όπως αποδείχθηκε- είδε την Καρολάιν να ακουμπάει απότομα τη Λυδία στην κούνια και τότε είπε ότι θόλωσε και της επιτέθηκε. Της έκλεισε τη μύτη και το στόμα με τα χέρια του και τη σκότωσε.

Μετά τα σκηνοθέτησε όλα μόνος του. Σκότωσε μέχρι και τον σκύλο, σημάδεψε το παράθυρο για να φαίνεται ότι υπάρχουν ίχνη παραβίασης και να μπορέσει να ενισχύσει το σενάριο της φονικής ληστείας, δέθηκε μόνος του. Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν υπήρχε κάποιος συνεργός, ούτε κάποιος που να τον βοήθησε στη συνέχεια να καλύψει τα ίχνη του.

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε τίποτα για όσα έκανε τόσο καιρό, εκείνος απάντησε πως “σκεφτόταν το παιδί του και τι θα απογίνει με τη μητέρα του νεκρή και τον ίδιο στη φυλακή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ