“Ανοίγουν” και τα εμβόλια των Pfizer, Moderna για τους νέους 18-29 ετών – ΒΙΝΤΕΟ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Η πλατφόρμα των ραντεβού για τις ηλικίες 18-29 ετών έχει ανοίξει και έως τώρα τα άτομα της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας είχαν διαθέσιμο το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Τις επόμενες ημέρες οι νέοι 18-29 ετών θα μπορούν να εμβολιάζονται και με τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σε διαπίστωση ότι τα ραντεβού των πολιτών αυτής της ηλικίας θα αρχίσουν από τις 7 Ιουνίου, ο κ. Γεωργαντά απάντησε ότι “αυτή τη στιγμή επειδή έκλεισαν κάποια ραντεβού με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, περιμένουμε καινούριες παραλαβές. Επίσης θα τους δίνουμε τη δυνατότητα να εμβολιάζονται και με τα άλλα δύο εμβόλια, της Pfizer και της Moderna, τα οποία έχει καθορίσει η Επιτροπή για τους ίδιους, δηλαδή έως την ηλικία των 30 ετών”.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, “θα μπορούν και με τα τρία εμβόλια να εμβολιάζονται. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθεί”.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ