Νίκος Χαρδαλιάς: Συγκλονιστική μαρτυρία από τον άνδρα που επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά στο γυμναστήριο της συζύγου του

Τυχερός αισθάνεται ο νεαρός, ο οποίος επιχείρησε να σβήσει τις φλόγες σε μία από τις επιχειρήσεις της οικογένειας Χαρδαλιά και κινδύνευσε από την έκρηξη. Σοκαρίστηκε ακόμη περισσότερο όταν είδε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας. Ο άνδρας περιέγραψε τα δευτερόλεπτα που βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν επιχείρησε να σβήσει τις φλόγες στην είσοδο του γυμναστηρίου στον Βύρωνα και λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Πλησιάζοντας στα δύο μέτρα εξερράγη μπροστά μου, κατάφερα να ανατραπώ έτσι ώστε να μην με χτυπήσει σε καίρια σημεία και φέρω βλάβες. Απομακρύνθηκα όπως φαίνεται και στο βίντεο. Επέστρεψα στο αυτοκίνητό μου και είχα μια ελαφριά ζάλη από τα αέρια που εξήχθησαν από τον εμπρηστικό μηχανισμό. Ταυτοχρόνως καλούσα τις Αρχές να επέμβουν και να γνωρίζουν τι έγινε και να έρθουν γρηγορότερα. Δεν ήξερα αν υπήρχαν κι άλλοι μηχανισμοί και κατάλαβαν ότι ανησύχησα πάρα πολύ, ήμουν σε σοκ” τόνισε ο νεαρός άνδρας.

Και πρόσθεσε: “Παρατήρησα ότι και στο απέναντι μαγαζί με τον ρουχισμό της οικογένειας Χαρδαλιά υπήρξε και εκεί αντίστοιχης έντασης μικρή εστία. Κατάλαβα κατευθείαν ότι είναι άλλος ένας μηχανισμός. Απομακρύνθηκα, πήρα ασφαλή απόσταση και μετά από πέντε λεπτά εξερράγη και αυτός”.

Βλέποντας λίγες ώρες αργότερα και το βίντεο που ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς ανήρτησε στο Διαδίκτυο κατάλαβε, όπως λέει, πόσο τυχερός ήταν: “Σοκαρίστηκα. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν πολύ τυχερός. Θα μπορούσε να ήταν η βλάβη πολύ μεγαλύτερη. Είμαι μια χαρά, μια ζάλη είχα τη νύχτα, η οποία ύστερα από ξεκούραση μου έφυγε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ