Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός διαρρήκτης – Τι εξετάζουν οι Αρχές – ΒΙΝΤΕΟ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της ληστείας στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στο μόλις 11 μηνών βρέφος της. Ο Γεωργιανός που εντοπίστηκε στους Κήπους Έβρου να προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ.

Το συγκεκριμένο άτομο έχει διαπιστωθεί ότι συμμετέχει σε συμμορία που πριν από δύο μήνες είχε εισβάλει σε σπίτι στο Πικέρμι, όπου είχαν ακινητοποιήσει τον 93χρονο ιδιοκτήτη, τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό. Τους είχαν δέσει, τους είχαν χτυπήσει και βασανίσει με σκοπό να αρπάξουν χρήματα. Από την πρώτη στιγμή η συγκεκριμένη ληστεία είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς είχε ομοιότητες και ως προς την ώρα της εισβολής και ως προς τον τρόπο δράσης με εκείνη στα Γλυκά Νερά. Ο Γεωργιανός έχει διαπιστωθεί ότι συμμετείχε στη ληστεία στο Πικέρμι μαζί με τέσσερις συνεργούς του αλλά δεν έχει διαπιστωθεί εάν συμμετείχε στη ληστεία των Γλυκών Νερών. Από χθες βρίσκεται στο Τμήμα των Διαρρηκτών και θέλουν να δουν αν υπάρχει εμπλοκή του στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Μέχρι αυτή την ώρα σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο, αλλά η έρευνα συνεχίζεται. Στις 10 το πρωί θα μεταφερθεί στην Ευελπίδων καθώς θα συλληφθεί για τη ληστεία στο Πικέρμι ωστόσο θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ όπου θα συνεχιστεί η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Αναμένεται να ξαναμιλήσει στο Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, καθώς όσο περνούν οι ημέρες και το πρώτο σοκ θυμάται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες. Σημειώνεται ότι ο 32χρονος πέρασε κι εκείνος ένα «μαρτύριο» στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Αρνείται την εμπλοκή του ο ΓεωργιανόςΑρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στη ληστεία μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα. Ο 36χρονος, που ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζει συνεχώς, με αδιάφορο ύφος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται. Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της. Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 36χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του, κατά την εισβολή ομάδας κακοποιών στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο. Και στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι ενώ η ληστεία διαπράχθηκε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σημειώνεται, τέλος, ότι ο αλλοδαπός πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Πικέρμι.

Συγκλονίζει ο σύζυγος της Καρολάιν: Πώς τηλεφώνησα με τη… μύτη, με δεμένα χέρια και μάτια

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της κατάθεσης που έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν σχετικά με το “μαρτύριο” που πέρασαν στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος περιγράφει μεταξύ άλλων πώς κατάφερε να τηλεφωνήσει με τη μύτη, με δεμένα χέρια και μάτια. Σύμφωνα με την εφημερίδα “On Time” o 32χρονος Μπάμπης είπε τα εξής: “Οι δύο άρχισαν να με δένουν με έναν σπάγκο. Τα χέρια και τα πόδια από τους καρπούς σε εμβρυϊκή στάση. Μου πέρασαν μονωτική ταινία από τον λαιμό πολύ σφιχτά και ανέβαιναν προς τα πάνω. Μου έκλεισαν το στόμα, άφησαν τη μύτη και μου έκλεισαν τα μάτια. Όμως υπήρχε μια χαραμάδα που μπορούσα να δω. Φώναζαν και απειλούσαν την Καρολάιν λέγοντας ότι θα σκοτώσουν το παιδί αν δεν τους πει πού έχουμε τα λεφτά. Δεν είχα οπτική επαφή γιατί ήμουν γυρισμένος πλάτη κάτω στο πάτωμα και δεν έβλεπα αν απειλούσαν με όπλα”.

Ο ίδιος ανέφερε ότι κατά την παραμονή, επί περίπου μιάμιση ώρα των ληστών στο σπίτι, έχανε τακτικά τις αισθήσεις του, καθώς η μονωτική ταινία του έσφιγγε πολύ τον λαιμό. Γύρω στις 05.30 το πρωί, όταν άρχισε να συνέρχεται, οι εισβολείς- δολοφόνοι είχαν ήδη φύγει από το σπίτι και εκείνος προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια. Εκμεταλλευόμενος τη “χαραμάδα” στα μάτια του, σύρθηκε μέχρι το κομοδίνο όπου φόρτιζε το κινητό τηλέφωνό του. Με τη μύτη ξεκλείδωσε το smartphone πιέζοντας το κεντρικό πλήκτρο και εν συνεχεία πήρε το 100. Με μουγκρητά προσπάθησε να εξηγήσει πού βρίσκεται και τι συμβαίνει. Αμέσως μετά, με τον ίδιο τρόπο, κάλεσε τη γειτόνισσά του, η οποία φοβούμενη ότι έχει πάθει εγκεφαλικό, ειδοποίησε κι εκείνη την Αστυνομία. Ο 32χρονος πιλότος είπε ακόμη ότι επρόκειτο να ξυπνήσει νωρίς την Τρίτη για προγραμματισμένο ταξίδι, ενώ δεν άκουσε καθόλου τους λυγμούς του σκύλου τους, που οι κακοποιοί κρέμασαν στην εσωτερική σκάλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ