Κηδεία Καρολάιν: Το τελευταίο “αντίο” στην 20χρονη μητέρα – Θρήνος και σπαραγμός στην Αλόννησο

Ανείπωτη η θλίψη στην Αλόννησο, που αποχαιρετά την 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και το 11 μηνών βρέφος τους, τα ξημερώματα της Τρίτης. Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και οι κάτοικοι του νησιού όπου η Καρολάιν μεγάλωσε και γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, της λένε το τελευταίο “αντίο”. Οι τραγικές εικόνες είναι μαχαίρι στην καρδιά και ο πόνος ανείπωτος.

O πιλότος ελικοπτέρων αποχαιρετά την 20χρονη στον τόπο όπου αγαπήθηκαν. Η μητέρα της νεαρής γυναίκας, η Σουζάν ήταν αυτή που συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας της Καρολάιν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κρατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από το thenewspaper.gr:

Με το βρέφος στην αγκαλιά ο 32χρονος πιλότος

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 32χρονος πιλότος έφτασε στην Αλόννησο με το 11 μηνών παιδί του για το τελευταίο “αντίο” στην Καρολάιν. Ο σύζυγος της 20χρονης και η κορούλα τους, μετέβησαν στο νησί με ένα από τα ελικόπτερα της εταιρείας στην οποία εργάζεται ο χειριστής. Ντυμένος στα μαύρα και εμφανώς συντετριμμένος και καταβεβλημένος, ο 32χρονος κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος και το χάιδευε με τρυφερότητα στο κεφάλι, ενώ περιτριγυριζόταν από συγγενείς και φίλους.

Δείτε τα πλάνα από το star:

Θρήνος στο λιμάνι του Βόλου – Τραγική φιγούρα η μητέρα της Καρολάιν

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, έφτασε στο λιμάνι του Βόλου η σορός της Καρολάιν για να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο. Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

Η 20χρονη Καρολάιν έχασε τη ζωή της όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να στραγγαλίσει την νεαρή μητέρα και να αφήσει το άψυχο σώμα της δίπλα στο μωρό τους, το οποίο την σκουντούσε για να ξυπνήσει. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος με παραγγελία του προς τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ