Πρωτομαγιά: Πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα με πανό και συνθήματα – Πρωτότυπα άρματα στις προσυγκεντρώσεις

Σε εξέλιξη είναι η πορεία του ΠΑΜΕ. Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς στην πλατεία Συντάγματος για τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και για να υποδεχθεί τους απεργούς για την Εργατική Πρωτομαγιά. Η πλάτη στην εξέδρα έχει το σύνθημα «Τα κέρδη τους – οι νεκροί μας. Βαδίζουμε στο δρόμο της ανατροπής».

Στις κολόνες έχουν αναρτηθεί πανό τα οποία αναγράφουν: «Μη ματώνεις άλλο για την πλουτοκρατία, αγώνας τώρα για άλλη κοινωνία», «Αγώνες ταξικοί, αγώνες διαρκείας στα μέτρα της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας», «Κρίση – πόλεμοι – ξεριζωμός αυτός είναι ο καπιταλισμός», «135 χρόνια αγώνας. Κάτω τα χέρια από το οκτάωρο. Όχι στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 7ωρο – 35ωρο – πενθήμερο» και «Επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού».

Με πρωτότυπα άρματα οι προσυγκεντρώσεις

Στους Στύλους τους Ολυμπίου Διός μαζεύονται Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα στη δημόσια και ιδιωτική Υγεία, Σωματεία των ΟΤΑ, της Περιφέρειας, της Δημόσιας Διοίκησης, μαζικοί φορείς της Ανατολικής Αθήνας και των Νοτίων Προαστίων. Με ένα πρωτότυπο άρμα των εργαζομένων στους ΟΤΑ απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι πετάνε στον σκουπιδοτενεκέ το 8ωρο και την υγεία, στηλιτεύοντας την πολιτική των δύο κομμάτων αλλά και του ΚΙΝΑΛ.

Με φωτό και από 902.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ