Τραγωδία στην Εύβοια: Τρισάγιο για τους τρεις νεκρούς εργάτες από ηλεκτροπληξία

Τρισάγιο στη μνήμη των τριών εργατών που βρήκαν φριχτό θάνατο χθες στο χωριό Γυμνό Αμαρύνθου, στην Εύβοια, τέλεσαν οι κάτοικοι. Ο ιερέας μαζί με λίγους κατοίκους βρέθηκαν στο σημείο για να προσευχηθούν, τηρώντας πάντα τα μέτρα και φορώντας μάσκες.

Οι τρεις νεκροί, ένας 43χρονος, ένας 45χρονος και ένας 55χρονος βρίσκονταν από το πρωί της Πέμπτης στο Γυμνό Αμαρύνθου, για να πραγματοποιήσουν εργασίες στα καλώδια της ΔΕΗ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι τρεις εργάτες σκοτώθηκαν. Εκτός από τους τρεις νεκρούς υπάρχει και άλλος ένας εργάτης ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του εργοδηγού, του υπεύθυνου μηχανικού και της επιβλέπουσας του έργου. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Η δεύτερη κατηγορία αφορά στον 32χρονο άνδρα που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στο ποιος έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν είχε διακοπεί το ρεύμα σε όλο το δίκτυο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ είχε διακοπεί μόνο σε ένα μέρος του δικτύου.

Στον ΑΝΤ1 νωρίτερα μίλησε κάτοικος της περιοχής της Ερέτριας, όπου έγινε χθες το φριχτό δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο τριών τεχνητών του ΔΕΔΔΗΕ. Ο κάτοικος περιέγραψε πως οι άνδρες «καίγονταν σαν λαμπάδα» φωνάζοντας βοήθεια, ενώ το ρεύμα από τα καλώδια που είχαν πιαστεί στο γερανό, τους χτυπούσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ