Θρήνος στη Γαστούνη: Νεκρός 24χρονος σε σφοδρό τροχαίο στα Καβάσιλα – ΦΩΤΟ

Ήταν η τελευταία βόλτα με την αγαπημένη του μηχανή. Εκεί στη μεγάλη ευθεία, το δρόμο που ενώνει τη Γαστούνη με τα Καβάσιλα, ο δρόμος που τελικά οδήγησε στον ουρανό τον 24χρονο Φίλιππο από τη Γαστούνη.

Η Γαστούνη πενθεί. Ένα παιδί γεμάτο ζωή από μια αξιόλογη οικογένεια έχασε την ζωή του. Οι γονείς του, ο πατέρας του ο κ. Διονύσης, η μητέρα του η κα. Λαμπρινή και οι δύο αδελφές του 17 και 25 ετών σε κατάσταση σοκ, αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στην παλαιά Εθνική οδό. Έφυγε το χαμογελαστό παιδί. Ο Φίλιππος που ήταν φίλος με όλους.

Η κακιά ώρα

Ο 24χρονος Φίλιππος κινούνταν με τη μηχανή του από Καβάσιλα προς Γαστούνη γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Περνά τη γέφυρα και λίγα μέτρα πιο κάτω παραμόνευε ο θάνατος.

Ένα όχημα τύπου τζιπ, μάρκας Lada Niva που ρυμουλκούσε τρέιλερ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του οχήματος, όπου επέβαιναν συνολικά δύο άτομα επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε χωματόδρομο. Εκείνη τη στιγμή συνέβη το μοιραίο. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Η μοτοσικλέτα καρφώθηκε στη δεξιά μπροστινή πλευρά του Lada, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 24χρονος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν σοκαρισμένοι και ειδοποίησαν την Τροχαία και το ασθενοφόρο.

Η σορός του 24χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Γαστούνης όπου απ’ έξω είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι. Εκεί εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές σκηνές. Οι δύο επιβάτες του Lada, 59 και 38 ετών αντιστοίχως, που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ