Έγκλημα στη Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου – ΒΙΝΤΕΟ

Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση της αδερφής της 44χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Μάνη, μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους.

Η γυναίκα, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της αδικοχαμένης αδερφής της, λίγα μόλις λεπτά πριν δολοφονηθεί από τον σύζυγό της.

«Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς», φέρεται να είναι οι τελευταίες λέξεις του θύματος προς την κόρης της, τη στιγμή που ο 44χρονος την κυνηγούσε με τη κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους. Αυτό αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι στη θεία της.

Επίσης, η αδελφή του θύματος ανέφερε ότι ο γαμπρός της είχε μελετήσει το πώς θα «ξεφορτωθεί» την αδερφή της και ότι σκεφτόταν «είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει»,. Φέρεται να έλεγε σε όλους για το πώς θα την βγάλει από τη μέση. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί και ότι ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του, τόσο στο σπίτι όσο και στο μαγαζί που διατηρούσε, τρεις καραμπίνες και φυσίγγια.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά εκεί είναι ο γνωστός του γνωστού και φοβόταν», πρόσθεσε η αδερφή του θύματος, κάνοντας έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις να τολμούν και να μιλούν για ανάλογα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζουν. «Ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της… Δεν την άφηνε να μας βλέπει», πρόσθεσε.

Πέθανε ο πατέρας του φερόμενου δράστη

Σε αρχαία τραγωδία εξελίσσεται η συζυγοκτονία στη Μάνη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο πατέρας του φερόμενου δράστη πέθανε το πρωί της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο παππούς είχε πάει μαζί με τον 19χρονο εγγονό του στο νοσοκομείο το βράδυ που συνέβη το μοιραίο φονικό.

Μέχρι στιγμής, όπως επεσήμανε ο κ. Καραϊβάζ, δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο ηλικιωμένος είχε ενημερωθεί για το τι συνέβη στην οικογένειά του και αν η είδηση επηρέασε ή όχι την κατάληξή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ