Σεισμός στη Σάμο: Συγκλονίζει ο πατέρας του Άρη – “Έφυγαν αγκαλιασμένοι με την Κλαίρη” – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άρη, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο μαζί με τη φίλη του, Κλαίρη όταν ο σεισμός των 6,7 Ρίχτερ “χτύπησε” τη Σάμο. Μιλώντας στο STAR, ο Αλέξης Κομνηνός είπε ότι “είναι ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί. Δύο ανθρώπινες ζωές χάθηκαν μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος”. Όπως τόνισε ο κ. Κομνηνός “δύο λεπτά πριν γίνει η σεισμική δόνηση επικοινώνησα με τον γιο μου, τον Άρη. Τον ρώτησα “πού είναι” για να κανονίσουμε το απογευματινό πρόγραμμά μας. Μου λέει “είμαι έξω” και άκουγα γέλια. Είχε σχολάσει και πήγα κι εγώ στον ραδιοφωνικό σταθμό να πάρω τα πράγματά μου για να πάω για εξωτερικές δουλειές και εκείνη την ώρα έγινε ο σεισμός. Πετάχτηκα έξω. Στο λεπτό επάνω πήρα τηλέφωνο τον Άρη αλλά δεν απαντούσε. Υπέθεσα ότι είχε τρομάξει και ότι κάπου έχει αφήσει το κινητό και έφυγε. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο αλλά πάλι δεν απαντούσα. Σκέφτηκα ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί γιατί αλλιώς θα έβρισκε τρόπο να με πάρει τηλέφωνο”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου από την Αθήνα και του λέω “βοήθησέ με πρέπει να βρω το παιδί. Μου είπε ότι το παιδί βρίσκεται σε ακτίνα 100 μ. από τον ΟΤΕ βάσει του κινητού. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα της Κλαίρης και του είπα ότι μάλλον έχει κάτι συμβεί στα παιδιά μας και με βάση το στίγμα που είχαμε, ήρθαμε στα σημεία με τα εγκαταλελειμμένα κτίρια”.

“Ήταν δυο αγαπημένα παιδιά. Ο γιος μου ήταν χαρούμενος που ήταν με την Κλαίρη. Έφυγαν αγκαλιασμένοι. Την αγκάλιασε ακόμη και την τελευταία στιγμή” ανέφερε ο κ. Κομνηνός.

Ο ίδιος αποκάλυψε τι του είπε και ο Πρωθυπουργός. “Μου είπε ότι το συζήτησε με την κόρη του και του είπε “μπαμπά θα μπορούσε να ήμουν κι εγώ σε αυτό το σημείο όπου ήταν ο Άρης και η Κλαίρη και μας υποσχέθηκε ότι θα δώσει ψυχολογική υποστήριξη στα άλλα παιδιά μας”.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ