Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία οδό

Πολύνεκροτροχαίο με μετανάστες σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο αριθμός των νεκρών ήταν 10 και οι τραυματίες δύο, ωστόσο η Αστυνομία με ανακοίνωση της έκανε λόγο για 7 νεκρούς και πέντε τραυματίες. 

Το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του κόμβου Αρδανίου και συγκεκριμένα στο 648,60 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας στο ύψος της Αλεξανδρούπολης, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των ατόμων, ενώ ακόμη δύο άτομα εντοπίστηκαν σε χωράφι κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, καθώς φαίνεται να εκσφενδονίστηκαν από τη σύγκρουση. Οι θανόντες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή την 4/8/2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Το tweet της Πυροσβεστικής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ