Στάνλεϊ Τζόνσον από το Πήλιο: Ήταν πάντοτε μεγάλη μου χαρά να έρχομαι στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

“Έχω έρθει για να περάσω ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι” δήλωσε από το Πήλιο όπου βρίσκεται ο Στάνλεϊ Τζόνσον. Ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον μιλώντας στην κάμερα του Open σχετικά με το ταξίδι του στην Ελλάδα εξήγησε πως δεν έκανε τις αναρτήσεις στο Instagram με σκοπό να προκαλέσει και να δείξει ότι περιφρονεί τους κανόνες. 

“Ήταν πάντα απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι αφίξεις με απευθείας πτήση από τη Βρετανία. Τότε διάβασα στον ελληνικό Τύπο, νομίζω πως ήταν ο υπουργός Τουρισμού που το επιβεβαίωσε” είπε ο 79χρονος.

Τέλος δήλωσε για ακόμη μια φορά δημόσια την αγάπη του για τη χώρα μας αναφέροντας “ήταν πάντοτε πολύ μεγάλη μου χαρά να έρχομαι στην Ελλάδα. Ας ανοίξουμε αυτή τη γέφυρα όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον διατηρεί μια πανέμορφη εξοχική κατοικία στην περιοχή Χόρτο του Πηλίου την οποία και επισκέπτεται πολύ συχνά μαζί με μέλη της οικογένειάς του. Αυτή τη φορά έφτασε στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας ωστόσο μετά το σάλο που προκλήθηκε  ο 79χρονος έσβησε από το Instagram όλες τις σχετικές αναρτήσεις του από το ταξίδι του στη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ