“Μαϊμού” γιατρός: Στους γείτονές του δήλωνε… πιλότος – “Φρούριο” το σπίτι του – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον 47χρονο “μαϊμού γιατρό”, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Ο 47χρονος ζούσε με την οικογένειά του σε πολυτελή βίλα 300 τ.μ. στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Το σπίτι του “γιατρού” μοιάζει με φρούριο καθώς στον πανύψηλο πέτρινο τοίχο είχε τοποθετήσει κάγκελα και τουλάχιστον πέντε κάμερες ασφαλείας για να παρακολουθεί τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι γείτονες του 47χρονου δηλώνουν πως δεν γνώριζαν ότι είναι γιατρός. Μάλιστα δήλωνε πρώην πιλότος της πολεμικής αεροπορίας. Γειτόνισσα του “μαϊμού γιατρού” δήλωσε στο MEGA πως σήμερα το πρωί, ότι η σύζυγός του της άφησε τα δύο παιδιά τους και από αυτά έμαθε πως ο 47χρονος είναι γιατρός.

Μάλιστα ανέφερε πως κανείς από τους γείτονες δεν είχε δει ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του εμφανιζόμενου ως γιατρού, που δήθεν μπορούσε να θεραπεύσει ανίατες ασθένειες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον γιατρό «μαϊμού»

Συνελήφθη, τις μεσημβρινές ώρες χθες (16-06-2020), σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, με ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας, απάτης, διακίνησης ναρκωτικών και αντιποίησης ιατρικού λειτουργήματος.

Προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα (13) τουλάχιστον μηνών, στο πλαίσιο της οποίας προσδιορίστηκε πλήρως το εύρος της εγκληματικής δράσης του συλληφθέντα, ο οποίος χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία ταυτότητας, εμφανιζόταν ως γιατρός νευροογκολόγος – νευροχειρούργος – φυσιοπαθητικός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ