Επίθεση με βιτριόλι: “Φωτιά” η κατάθεση της οδηγού ταξί – Πώς συστήθηκε και τι ζήτησε η δράστις

Της Άννας Κανδύλη

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα κατέθεσε η οδηγός του ταξί, που μετέφερε την δράστιδα της φρικτής επίθεσης εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα, χρησιμοποίησε δύο φορές το ίδιο ταξί, τόσο την παραμονή της επίθεσης όσο και την επομένη, που έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της, το πρωινό της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός ταξί περιέγραψε στην κατάθεσή της, πως την παραμονή της επίθεσης, “καθ οδόν έλαβα κλήση στο κινητό μου από το ραδιοταξί και μου έδωσαν την πληροφορία ότι θα παραλάβω μια κοπέλα Ελληνοαμερικανίδα, την οποία χρειάζεται να περιμένω καθώς έχει τρεις συνεντεύξεις να δώσει και χρειάζεται ένα ταξί να την περιμένει από κάτω. Περίπου 9.30 πμ εμφανίστηκε στο παράθυρο του ταξί μου στου οδηγού μια κοπέλα εμφανώς αγχωμένη και μου ζήτησε να την περιμένω για 20 με 25 λεπτά στο σημείο που βρισκόμουν ήδη”.

Στη συνέχεια, περιγράφει τα όσα συνέβησαν την επόμενη ημέρα, το πρωινό της 20ης Μαΐου που η δράστιδα εξαπέλυσε την επίθεση κατά της Ιωάννας. “Την επόμενη ημέρα 9.05 περίπου πήγα στην Ελευθερίου Βενιζέλου, έξω ακριβώς από τη ΔΕΗ και πάρκαρα. Πριν τις 9.30, γύρω στις 9.25, η ίδια γυναίκα εμφανίστηκε και μου είπε ‘περίμενε με εδώ δεν θα αργήσω πολύ’ και να τη χρεώσω κανονικά”. Όπως περιγράφει στη συνέχεια, “έφυγε προς απέναντι την πλευρά της Αγίας Ελεούσας και εξαφανίστηκε. Εμφανίστηκε σύντομα ύστερα από 10 λεπτά με ένα τέταρτο το πολύ τρέχοντας μπήκε στο πίσω κάθισμα πίσω από εμένα τη ρώτησα που πηγαίνουμε, άργησε λίγο να απαντήσει και μου είπε στο ΜΕΤΣ όπως και χθες”, κατέθεσε η οδηγός ταξί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ