Επίθεση με βιτριόλι: Η στιγμή της προσαγωγής της 35χρονης – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο -την επίθεση εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα– βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, το πρωί της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της 35χρονης, η οποία τελικά συνελήφθη και κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας.

Στις εικόνες καταγράφονται οι κινήσεις της βασικής υπόπτου, περίπου στις 8 το πρωί, χθες, λίγα λεπτά πριν την προσαγωγή της. Οι αστυνομικοί την παρακολουθούσαν βήμα-βήμα. Κάποια στιγμή, η 35χρονη βγαίνει από την πολυκατοικία όπου διαμένει και περπατάει στο πεζοδρόμιο. Εκείνη τη στιγμή την πλησιάζουν τρεις αστυνομικοί. Ο ένας επιβαίνει σε μοτοσικλέτα και οι άλλοι δύο περπατούν προς το μέρος της. Την επιβιβάζουν σε ένα όχημα με το οποίο και οδηγείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 35χρονης, εντόπισαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σακίδιο πλάτης, την περούκα και την καμπαρντίνα που φορούσε την 20η Μαΐου -την ημέρα της επίθεσης-, όπως και το “πακιστανικό” κινητό τηλέφωνο και την τηλεκάρτα, που είχε χρησιμοποιήσει για τις επίμαχες κλήσεις στην εταιρία ραδιοταξί. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, με το κινητό τηλέφωνο να βρίσκεται στο “μικροσκόπιο”, σε μια προσπάθεια να βρεθούν κι άλλα στοιχεία που θα συμπληρώσουν τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της.

Γείτονες πάντως της κατηγορουμένης, την περιγράφουν ως ένα άτομο εξωστρεφές, μία γυναίκα πρόσχαρη και ευγενική που πρόσεχε πάντα την εμφάνισή της.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ