Λάρισα: Σκηνικό έντασης στη Νέα Σμύρνη – Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα. Η ΕΡΤ σε ρεπορτάζ της, μάλιστα, ανέφερε ότι μικρή ομάδα Ρομά επιτέθηκε ακόμη και στους δημοσιογράφους μόλις έκλεισαν οι κάμερες. Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι του οικισμού έβαλαν φωτιά σε κάδους μετά τα επεισόδια που προηγήθηκαν, γιατί αρνούνταν τη μεταφορά κρουσμάτων κορονοϊού στη δομή που έχει δημιουργηθεί.

Επεισοδιακή ήταν η εξέλιξη στην επιχείρηση μεταφοράς των κρουσμάτων που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Στην περιοχή έφθασε λεωφορείο με το οποίο θα γινόταν η μεταφορά των πολιτών στη δομή που έχει δημιουργηθεί στην «Αρωγή», όμως επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα τόσο το λεωφορείο, όσο και όχημα του ΕΟΔΥ να αποχωρήσουν από την περιοχή του οικισμού.

Άμεση ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη όταν πληροφορήθηκαν – κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που εξελισσόταν στην έδρα της Περιφέρειας – πως υπάρχει ένταση στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Αμέσως αποχώρησαν από την συνάντηση και με το ίδιο αυτοκίνητο κινήθηκαν προς την περιοχή των επεισοδίων. Φτάνοντας κοντά στο σημείο όπου η κατάσταση ήταν έκρυθμη, συγκεντρωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ