Λάρισα: Ένταση στη Νέα Σμύρνη κατά την επιχείρηση μεταφοράς ασθενών με κορονοϊό σε ειδική δομή

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης, στη Λάρισα, κατά την επιχείρηση μεταφοράς ασθενών κορονοϊού σε ειδική δομή.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στην περιοχή έφτασε λεωφορείο προκειμένου οι κάτοικοι που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό να μεταφερθούν στη δομή που έχει δημιουργηθεί στην «Αρωγή».

Ωστόσο, επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα τόσο το λεωφορείο, όσο και όχημα του ΕΟΔΥ να αποχωρήσουν από τον οικισμό. Στην περιοχή αναμένεται να προσέλθουν αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτή την ώρα έχουν ανάψει φωτιές επί της οδού Σωκράτους, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από τη γέφυρα της Νέας Σμύρνης, στον κυκλικό κόμβο Ηρώων Πολυτεχνείου και Αεροδρομίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο οικισμός της Νέας Σμύρνης έχει τεθεί σε κατάσταση ενισχυμένης επιτήρησης μετά τα 35 νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στη συνοικία Ρομά. Μεταξύ των μέτρων που έχουν αποφασιστεί είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας από ώρα 22.00 έως 06.00, η απαγόρευση συνάθροισης άνω των 10 ατόμων, όπως και η υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους.

Πηγή: larissanet.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ